İkizlerimi kaybettim
İkizlerden biri yavaş gelişiyordu sanırım ve hematom oluşmuş olabilir kanamam var demiştin. Hematom dan dolayı kaybetmiş olabilirsin bebekleri. Hematom düşüğe neden olabilir nerede oluştuğu önemli. Yani sakın kendini suçlama bu senle alakalı değil. Bana düşük sonra dr kendini üzme bırakma aslında bizim için hamile kalabilmen çok önemli bu tedavinin sonucu açısından değerli demişti. Kuzum benim kendini bırakma

Şoktayım biri düşebilir diğeri iyi demişti ikiside gitmiş eşim yıkıldı ben en çok ona üzülüyorum. Doktor da sasırdı ikisinin birden gitmesine anlamadım dedi

İnşallah canım ama çile bitmedi tekrar basa döndük çok üzülüyorum elimde değil ağlamaktan helak oldum

Şoktayım biri düşebilir diğeri iyi demişti ikiside gitmiş eşim yıkıldı ben en çok ona üzülüyorum. Doktor da sasırdı ikisinin birden gitmesine anlamadım dedi
Evet çok zor hele de eşin için. Tedaviye eşinin sorunu nedeniyle başlamıştın. Şu da olabilir morfoloji sıkıntısı mı vardı. Gelişimi bu nedenle de durmuş olabilir hematom nedeniyle olabilir..ya aslında ilk denemede bu durum çok yaşanıyor çok duyuyorum. Ama inan sonra ki de böyle olacak diye bir şey yok. Eşine bunu anlat tekrar denersiniz yine olumlu sonuç alırsınız her şey bitmiş değil. Allahım ikinize de sabır versin. Bir de sağlıksız doğsalardı o zaman ne yapardınız öyle düşünün. Eğer bir bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap düşmesi zordur ancak sağlıksız ise sen ne kadar uğraşırsan uğraş vücut onu atar istemez bu Rabbimin mucizesidir vücut sağlıksız olduğuna karar verir ve onu atar. Ya da vücudunda sağlığını etkiyecek bir durum oluşur yine atar

İnşallah canım ama çile bitmedi tekrar basa döndük çok üzülüyorum elimde değil ağlamaktan helak oldum
Benim kuzum canım ağlamamak elde değil üzülmemekte. Tekrar başlayacaksın evet hemde umutla başlayacaksın şansın yüksek eşin yanında sen sağlıklısın..şükürler olsun daha kötü bir sonuç yaşamadınız acı çekerek düşürseydin. Ben mesela dizanteri, şiddetli ateş ile hastaneye kaldırıldım (transfer sonrası hastaneden kapmışım onca titizliğime rağmen) aynı zamanda ohss olmuştum..Ağrılarımın tarifi yok ateşim hiç düşmedi o zaman öğrenmiştik gebe kalmıştım sevinsemmi bilemedim enfekiyon tavan yapmış serumlar vs..neler çektim 1 hafta sonunda düşük yaptım resmen yıkılmıştım erimiştim o ağrılarla bir de o kaybı yaşamak..Allah kimseye vermesin.. ben büyük uğraşlarla o bebeği kaybettim ben ne yapayım. Senin ilk denemen de olumlu sonuç aldın daha çok başındasın tekrar olur büyük ihtimalle. Ben 4 aşılama 4 tüp tedavisi ameliyat..bir sürü şey yaşadım. Sende üzüntünü yaşa tabii ama sakın yıkılma. Eşinde sende sağlıklı olduktan sonra hiç bir şeyin sonu değil

Allah razı olsun canım inşallah tez zamanda kavuşuruz da ben şu an çok umutsuzum. Eşimde morfoloji Sorunu var DNA hasarı Normal çıkmıştı. Eşim kendini çok suçluyor bu yüzden benden daha çok üzülüyor o üzüldükçe ben ona daha çok üzülüyorum. Benim dondurulmuşlarım var genetik testi falan yapılacak dondurulmuşların da kalitesi bu düşen bebekler gibi olmaz mı onlarda düşmez mi sonra

Az önce geldim doktordan. Keseyi gördük ve dediğin gibi bi kanama alanı gördü doktor. Şimdilik bi sıkıntı yok dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı.
Ya ben çalışıyorum. İzin alıp sürekli yatsam mı acaba? Siz napıyorsunuz?

Canımm aynı sorun bizde de var hep korkum bu oluyor bende de ama şöyle düşün daha kötü değeleri olup sağlıklı evlat doğuranlarda var nasip işi artık elden birşey gelmiyor.. Bide şu yönden düşün Allah korusun iyice büyüseydi hissetseydn kendisini yada doğduktan sonra sorun olsaydı. Tabi şuan ne desek boş üzülmemek elde değil canım ama nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. Eşinle birbirinize destek olarak atlatacaksınız inşallah

Çok üzüldüm rabbim sabır versin. Tez zamanda doldursun kucağını

Doktor sürekli yat demediyse bi sorun olmaz canm işine devam edebilirsn aslında ayakta değilse tabi işin

Cok sevindim boyle devam:) ya kanama alanina cok takilmayin bnm ilk basta lekelenmelerim oluyordu ama kanama alani yoktu suan alan var yine az az devam ediyor lekelenmeler cogunda 3 ay icinde kendiliginden geciyormus doktorlar kesenin yerine buyumesine gore dusuk tehlikesini olcebiliyor zaten. Bana dusukten cok korkmamiza gerek yok ama tup bebek oldugu icin tedbirimizi birakmayalim istiharatine devam et demisti. Ben calismadigim icin evdeyim surekli agir is yapmiyorum egilip kalkmiyorum ayaklrimin altina yastik koyup uzaniyorum. Yoruldugumda disari filan ciktigimda hatta banyo yaptigimda bile belim agriyor aksamida lekelenmem oluyo oyuzden bnce evde dinlenmenizde fayda var en azindan 10 hafta ya kadar. Cok uzun yazdim galiba:)

Hepsinde aynı durum olmaz sanmıyorum genetik testten belki hepsi sağlıklı olarak dönmeyebilir ama sağlıklı olarak dönen embriyoda olacaktır sanıyorum. Kaç tane dondurulmuşun var. Pgt den sağlıla dönerse zaten korkacak bir şey yok tekrar aynı durumu yaşamazsın tutarsa

Merhaba dilekcim bugün tekrar verdim kan 0.61 e düşmüş :) doktorumun bi bildiği vardır diye düşünüyorum çok dr gezmiştim hep demiştim Ahmet beyle devam edeceğim diye.. adetimi bekliyorum salı gününe randevu verdi , çok önce genetiğe bakılmıştı ama tekrar bi onu görmek isteyebilir.. bugün bi ağladım zırladım bi rahatladım.. pes ettim mi HAYIIRRR... dualarla ve tedavilerle yola devam kızlar.. dikekcim test günün yarın mıydı? Haber vermeyi unutma..

Hayırlısı inşallah kuzum, salı gününe randevu verdi zaten bi hal çaresine bakmaya devam edeceğiz sonuca göre..0.79 olan sonucum bugün 0.61 e düşmüş :) pes etmek yok tabi

Kese haftasıyla uyumlu yeri de tepede olması gereken yerde dedi ama bu korku çok fena. O iç çamaşırımda lekeyi gördüğüm an yaşadığım korkuyu anlatamam. İzin alıp yatsam iyi olacak en azından içim rahat eder. Çok teşekkürler, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…