Bundan sonra hakkında inşallah en hayırlısı en güzeli olsun inşallah kuzum benim kadar günü test günüm inşallah güzel haberler alarak umut olurum sizlere de Allahım büyük hepimizin yardımcı olsun inşallah

Amin inşallah canım, güzel haberlerle dön bize lütfen..

Canım ilaçlardan olacağını ben pek sanmıyorum hangi ilaçları kullanıyorsun inşallah kan sonucunda da güzel değerler alirsin Allahım izniyle canım

Canım ilaçlardan olacağını ben pek sanmıyorum hangi ilaçları kullanıyorsun inşallah kan sonucunda da güzel değerler alirsin Allahım izniyle canım
Canım günde 4 kere progestan 200mg fitil
1 kere 1 tane coraspirin
1 tane de folik asit alıyorum bu ilaçlarda dediğin gibi bişey yok ama benim transfer 28 nisanda oldu 4. Günü yani 2 mayısta 1/2 doz (5000likti 2500 oldu) çatlatma iğnesi verildi bana.. transferin 11. Günü ama iğnenin üstünden 7 gün geçti onun etkisi olabilir mi diye düşünmeye başladım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah pozitiftir ctesi öğrenicez hayırlısı ile, rabbim cümlemizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah

Kızlar bugün transfer oldum biri 3ab birisi 4ab iki tane transfer edildi ikiside 5. Gün bi ara iptal bile olma durumu vardı bi anda cana geldiler 4ab kalitede olup tutan arkadaşlar var mı
Canm hayırlı olsun. 3. ve 4.günde dondurup 5.günde mi transfer ettiler. Onlar 5.gün embriyosu olmuyor sanırım. Kalitelerine hiç takılma. 5aa olup tutmayan da çok arkadaşımız oldu 3.gün orta kalite transfer olup tutan da çok oldu. Sen içini ferah tut, pozitif düşün. Sakın sürekli yatma. Normal hayatına devam et. Rahime kan gitmesi ve embriyonun beslenmesi lazım. Bebeğin senin kan akışına ayak uydurmadı lazım. Normal hayatına devam et. Ben günde 1 tane kivi yemiştim. Bol su iç. Umudunu hep yüksek tut. Sonra da güzel haberle gel bize:)

Yok cnm bmmkilerin gelişimi kötüydü 5. Güne kadar o kadar geliştiler cnm doktorum o yüzden 5. Günü bekledi dedi bakacam 5. Güne dayanırlarsa koycam dedi öyle de yaptı

Anladım canım ilaçların etkisi değildir ama çatlama iğnesinin etkisi olabilir de inşallah degildir de pozitif sonuçlar alırsın canım amin inşallah Allahım kabul etsin dualarımızi benimde pazar günü test günüm inşallah sırayla veririz güzel haberler

İnşallah canım inşallahhh senin kaçıncı gün embriyosu, bi de sakıncası yoksa sorun neydi? Benim endometriyoz sebebiyle tüpler kapalı..

Yok cnm bmmkilerin gelişimi kötüydü 5. Güne kadar o kadar geliştiler cnm doktorum o yüzden 5. Günü bekledi dedi bakacam 5. Güne dayanırlarsa koycam dedi öyle de yaptı
O zaman 5ab falan olmuyorlar mı canım. Öyle yada böyle 5.güne kadar dayandılarsa nasıl 3 ve 4 oluyor. Ben mi bilmiyorum acaba bu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…