O zaman 5ab falan olmuyorlar mı canım. Öyle yada böyle 5.güne kadar dayandılarsa nasıl 3 ve 4 oluyor. Ben mi bilmiyorum acaba bu durumu?

Başındaki rakam gününü değil embriyonun kabuğundan çıkma aşamasını gösteriyor. Aşağıda link eklemeye çalıştım orada detaylar yazıyor.. Bana da 1 Mayıs'ta 5.gün embriyosu 3BB kalitede transfer edildi. Bugün 8. Günüm değerim malesef 2 çıktı, negatif ilk denememdi çok üzgünüm
https://www.google.com.tr/amp/s/www.dunyaivf.com/blog/embriyo-kalitesi-siniflandirilmasi?amp

Kızlar bende 4 toz 2 şu şeklinde menogon iğne yaptırıyorum akşamları 3 gündür. Sabahlarida lucrin iğneye devam. Adetin 5 günündeyim.yarin kontrolüm var. Mayis 18 civarında yumurta toplanması bekleniyor. Ama ben 19 mayısta çalışmak istiyorum bu doktorumun elindemi sizce ilaçlarla toplama işleminin sürecini belirlemek yani

Arkadaslar doktor bana adetin ilk günü yumurta toplıcam dedi ama ben daha ilk defa görüşmeye gittim muayene etmişti daha ilaç falan kullanmadm hiçbişey. Bu dogru bişey mi bakıyorm herkes ilaç kullandıktan sonra yumurta toplanıyor kafam karıstı . Tüplerim alınacak hidrosalpenks yüzünden ameliyat olcam once ilaç kullanmada adetin ilk gün gel yumurta toplayalım sonra amlyt olacaksın bir ay sonea transfer dedi. Sizler nasıl oldunuz yani önce ilaç mı kullanmaktan gerek yoksa yumurtalaeı görüp ilaça gerek duymadan toplamaya geçmiş olablrmi

18 mayısta opu olursanız 19’unda çalışabilirsiniz zaten. Ben sabah opu oldum öğlen hastaneden çıkıp işe gittim.

merhaba arkadaslar
aranızda crione jel kullanan var mı
çamasırıma gelen kan yok ama
jelin cubugundaki ilacı sıkıp aparatı cıkarttıgımda içinde kan bırınkıtıleri gordum
bu akşam test gunum
çok korkuyorum

Kuzum bn ilk transferde kullanıyordum ama bu tedavimde protestan verdiler bnde hiç sen deki gbi olmadı hemşireni yada dr num varsa srabilirsin bu jel sadece bni mantar yapmıştı dr mesaj atmistim krem vermisti geçti inşallah sennde geçer bugün pozitif alırsın

bakalım canım
çok ümitli degilim ama yınede gıdıp kan vereceğim
idrar testlerim negatif çıktı

Şoktayım biri düşebilir diğeri iyi demişti ikiside gitmiş eşim yıkıldı ben en çok ona üzülüyorum. Doktor da sasırdı ikisinin birden gitmesine anlamadım dedi

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan o kadar şokta ve üzgünüm ki ne söylesek boş biliyorum ama nolur yıptarma kendini

Canım bu işin peşini bırakmaman harika sende biliyorsun eninde sonunda inşallah allah’ım yüzünüzü güldürecek sadece sabır gerekli o da sende var çok şükür..

Bir doktor tv de anlatırken duymuştum. Kadının yaşına göre eğer iğneye ragmen. 1-2 yumurta veriyorsa iğneye gerek görmeden vücudun ürettiği yumurtayla transfer yapmayı tercih ediyorlarmış. Aslında hem bütçesel olarak hem de acı yönünden daha uygun ama tek yumurta olduğu için şansın azalabilir diye düşünüyorum arkadaşım

Ben kullandım hala da kullanıyorum canım.
Başlarda olur da sen sonlara geldin artık o yüzden
Kanın rengi önemli?

Şoktayım biri düşebilir diğeri iyi demişti ikiside gitmiş eşim yıkıldı ben en çok ona üzülüyorum. Doktor da sasırdı ikisinin birden gitmesine anlamadım dedi
Canım iki Embryo mu transfer edilmişti bende tüp bebek yaptırıcam araştırma yapıyorum iki tane mi yoksa bir tane mi transfer edilsin diye dün bir makele okudum araştırmalara göre iki tane transfer edilince embryolardan biri daha saglıklı diğeri ona göre daha sağlıksızsa rahim kalitesiz olanı atmaya çalışıyormuş onu atmaya çalıştığı yerde saglıklı olanda gidiyormuş acaba öyle mi oldu çok üzüldüm Allah yardımcın olsun umudunu kaybetme inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…