Ben kullandım hala da kullanıyorum canım.
Başlarda olur da sen sonlara geldin artık o yüzden
Kanın rengi önemli?

yanı acaba tutunma aşamasında kalan kanlar mı
cunku gun içinde hiç camasırıma gelen bı kan yok
sadece jeli sokup cıkarttıgımda kızarıklık var
daha once hıc kırmızı degıldı
ılk defa dun gece kırmızı kan gordum
normalde kahverengi
birazdan sabahkı jelimi kullanacagım
bakalım kırmızılık gelcek mı

Keşke bu soruyu genel olarak sorsaydınız kimseyi etiketlemeden özellikle de bebeklerini yeni kaybetmiş bir anneye sormadan . Biraz daha dikkat edelim lütfen.

Keşke bu soruyu genel olarak sorsaydınız kimseyi etiketlemeden özellikle de bebeklerini yeni kaybetmiş bir anneye sormadan . Biraz daha dikkat edelim lütfen.
Ben kendim için sormadım tabiki üzüldüm ve aynı şeyleri yaşayan birisi olarak kimseyi kırmak istemem öğrendiğim şeyi paylaştımki birbirimize ortak çözümler bulalım yinede yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hakkınızı helal edin

Yok canım yanlış anlaşılmak değil söylemek istediğim tabiki bir şeyler paylaşmak , bildiklerimizi söylemek , bilmediklerimizi de sormak için buradayız. Hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz kırılıyoruz ,üzülüyoruz ,ağlıyoruz kimi zaman mutluluktan kimi zaman üzüntüden . Amacım kimseyi yargılamak değil tabiki isteyen istediği paylaşımı , istediği soruyu sorabilir . Sadece biraz daha hassas ve dikkatli olmasından yanayım . Yoksa sorduğunuz soru da kötülük ya da yanlış bir şey yok. Sadece sorulan kişi . Hakkımız herkese helaldir canım .

Olabilir canım bende hala nadiren kahverengilik görüyorum. İyi düşün iyi olsun:)

Kaç yumurta oldugunu söylemedi sadece sağlıklıtyumurtalae gördüm alalım dedi eger ilk görüştüğüm gün adet olsaydım direk alacaktı stresten sanırım halay olamadm olsam alıcak yani bu ilaçlar yumurta sayısını mı cogaltıyor acaba

hiç bi zaman ümitsizliğe kapılma kuzu bazen idrar testi negatif gösterebilir sen git kanını ver inssalllah poozitifi göreceksin

evet tatlım bakalım akşama kadar bekleyip bıde 2 saat daha da beklıcez akşam 10 doğru anca hebr alırım
kendimde hıc hamılelık belırtısı hıssetmıyorum sadece adet sancısı var ama bısey gelmıo
crıone jel kullanırken cubuunda kan gordum
acaba tahrıs mı yaptım sok çıkar
ucunu kırıyoruz ya bı yerlere mı surtuo
kanattıo anlamadım

neden aksama kadr bekliyorsun kuzu? Kırarken ucunu dikkatli kır çıkıntı oluyor vajinaaya yerleştirirken açıyor belki ondan tahriş olmuştur.

Sagol kuzum bnm dualarimda sennle ve bütün arkadaşlarımla senin salı günü bnmde haftaya pazartesi test günü inşallah gzel sonuçlar alırız

Inşallah canım benim Allah razı olsun benim test günü pazar gunu 3 gün kaldı yani çok heyecanlıyım Allahım hayırlısını verir inşallah kuzucum

Canım bazen olabiliyormuş öyle lekeleme tarzında hafif kanamalar inşallah yerleşme kanamasidir güzel sonuçlar alırsın inşallah

Kızlar kan değerim yükselmiş
12.gün 4.99
14.gün 18.46
Ama bana düşük geldi pazartesi de kan vereceğim yükselmiş mı diye

Ayy kuzum yükselmiş bak hadi inşallah daha da yükselir katlanarak seninle dualarim güldürsün Allahım yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…