Canım 5. Gün embriyosu iyi kalitede sorun da eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var sadece
Anladım canım rabbim gönlümüze göre versin bu arada ben sabah bi test daha yaptım ilk beş dk da silik ama belirgindi 15 dk sonrabaya koyulaştı kendimi umutlandırmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır

Anladım canım rabbim gönlümüze göre versin bu arada ben sabah bi test daha yaptım ilk beş dk da silik ama belirgindi 15 dk sonrabaya koyulaştı kendimi umutlandırmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır

Amin amin canım benim inşallah Allahım hepimize nasip etsin hadi inşallah pozitif sonuçlar alırsın canım benim belkide iğnenin etkisi değildir artık ne zaman test günün 12. Günün değil mi bugün canım bi kan ver istersen

Inşallah canım benim Allah razı olsun benim test günü pazar gunu 3 gün kaldı yani çok heyecanlıyım Allahım hayırlısını verir inşallah kuzucum
allah hepimizden razı olsun olsun kuzum hesaplamaya her 12.gün salı oluyor kuzu.bnde çok heycannliyım valla inşallah busefer olur

allah hepimizden razı olsun olsun kuzum hesaplamaya her 12.gün salı oluyor kuzu.bnde çok heycannliyım valla inşallah busefer olur

Amin canım benim doktor baba 10. Gün öğrenebilirsin dedi 5. Gün embriyosu olduğu için sanırım senin ne zaman test günün şimdi Allahım hakkımızda hayırlısını versin 2. 'de bende daha fazla heyecanlandım ama artık korku başladı biraz

iyim allah'a şükür muazzezımmm uzanıyorum valla arada kallkiyomm yuruyom is yappmiyorum artik Dlk2606 yaparsm kizar.. Sen nasılsın muazzez
hehehe valla bende kızarım heee :) dinlenin güzelce kendine de iyi bak beslenmene fln dikkat et kuzum. Ben hala adet olmadım eşimde kan testi yapalım diyor ama 2 gün daha bekleyelim dedm bende olmadığını biliyorum çünküüüü :)))

Canım benim iyiyim çok şükür heyecanlı ve endişeliyim son 3 günüm kaldı korkuyorum sanki biraz inşallah güzel sonuçlar alırım Allahım büyük sen nasılsın bakalım oldun mu adet
Heyecanlı ol endişeli olmaa herşey çok güzel olacak inanıyorum ben kuzummm Ben adet olamadım maalesef 2 gün daha beklim olmassa kan testi vereceğim canmmmm stresten gecikti kesin keşke bebekten olsaa

anladım kuzu benimde 5.gun embiriyosu 12.ogrenin dediler 21de yani. Bende çok heyecanlıyım busefer farklı sanki kaynanam ben ilk tüp bebekte tedaviideyken ruya görmüş bi erkek bebek suya kapılıp gtmis kaynanamın rüyaları hepp çıkarmış kadın ben üzülürüm diye dememiş olumsuz olduktan sonra dedi busferde bana diyo busefer olacak ben hissediyorum.. Inşallah olur gercektn

Dinleniyorum valla kuzu dün eşim sfrayii kurudu b.mkinasini dizdi yatağı açtı diyorumki yardım ediyimmi kafayı yemişsin sen canının kıymetini bilmiyon diyo git yat güzelce. Benmde işine gelir.sende bi yaptır kuzu çoook uzun sürdü

Canım benim geçen dediğim gibi inşallah içine aldığın yavrunu 9 ay sonra kucağına almak nasip olsun :)

Kızlar Benim bugün normalde regl günüm karnım da değişik bi his var olmasından çok korkuyorum değerler yüksek ama yinede böyle düşünce içine girdim nedense

O zaman 5ab falan olmuyorlar mı canım. Öyle yada böyle 5.güne kadar dayandılarsa nasıl 3 ve 4 oluyor. Ben mi bilmiyorum acaba bu durumu?
Bence sen yanlış biliyorsun canım tam olarak ben de bilmiyorum aslında ama benimkiler 5. Gün embriyosuydu. Ilk transferim 5aa idi bu da 4ab. Gunuyle alakası yok yani

Heyecanlı ol endişeli olmaa herşey çok güzel olacak inanıyorum ben kuzummm Ben adet olamadım maalesef 2 gün daha beklim olmassa kan testi vereceğim canmmmm stresten gecikti kesin keşke bebekten olsaa

Elimden geldiğince güzel düşünmeye çalışıyorum kuzum inşallah herşey çok güzel olur Öyle yap canım bi kan testi ver belli mi olur belkide pozitif çıkar inşallah kuzucum Sonuca göre bi ara doktorunu istersen canım birşey der elbet düşünememeye çalış hiç dediğin gibi strestende gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…