Anladım canım rabbim gönlümüze göre versin bu arada ben sabah bi test daha yaptım ilk beş dk da silik ama belirgindi 15 dk sonrabaya koyulaştı kendimi umutlandırmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır
Testlerde ilk 5 dk dan sonraki sonuclari gozardi edin yaziyor aslinda siz bence hemen bi kan tahlili yaptirinnnn bizede guzel haberler verin :))))

Ayy inşallah kuzum benim inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin korktuğumuzu yasatmasin inşallah

Kızlar Benim bugün normalde regl günüm karnım da değişik bi his var olmasından çok korkuyorum değerler yüksek ama yinede böyle düşünce içine girdim nedense

Canım yavrun şuan seninle hiç düşünme kötüsünü bebeğini düşün Allahım izniyle hiçbirşey olmaz canım benim

Ayy inşallah kuzum benim inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin korktuğumuzu yasatmasin inşallah
Inşallah Kuzum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın eşim bana demesede ilede cocuk olacak diye dün beni o halde gördüğünde ellerimi yüzümü nasıl öpüyordu kıyamm ya

yok valla yapmıyorum bu sefer eşim diyo ben yaparım diye sagooolsun herşeyi yapıyor biliyorsun eltilerim knusmuyo benle eee halimide bilmiyorlar ondan gelmiyorlar annemde hem 2tane torun bakıyor hemde boya yapıyor aablamin biri çalışıyor biri anneme yardım ediyor kaynanam samsundaa ondan tekiz eşimle

o ponçigin popişini yer teyzesi. kuzum bebişiin sennle zatn neden böyle yapıyorsun yapma bak bizi de üzüyorsun cumartesi olsada bi an önce grsen ponçigiiii
Oyyş bende sizlerin ponçiklerini ısırırımm Allahın izniyle bütün ponçikleri sırayla görcez hepimiz

Canım 12. gün ama ctesi olarak belirlendi test günüm :) çok heycanlıyım :)

Testlerde ilk 5 dk dan sonraki sonuclari gozardi edin yaziyor aslinda siz bence hemen bi kan tahlili yaptirinnnn bizede guzel haberler verin :))))
Canım ilk beş dk siğerine göre silik ama bariz var :) umutlandım tabi ama ctesiyi beklicez mecbur :/ hemşire en erken cuma kan testi dedi :/ ay bilmiyorum zaman geçmiyo hiç:)) sen hamişsin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…