Benim de cumartesi canım test günüm hadi hayırlısıyla inşallah Ben test yapmaya cesaret edemiyorum

Şoktayım biri düşebilir diğeri iyi demişti ikiside gitmiş eşim yıkıldı ben en çok ona üzülüyorum. Doktor da sasırdı ikisinin birden gitmesine anlamadım dedi
canım inan çok üzüldüm. sana da üzülme diyemem ama inşallah çabuk toparlanırsın üzül, ağla içini dök acını yaşa ama umudunu kaybetme sakın

Evet canım. Bizim yaptırdığımız tedavi şöyle; normalde her kadın regl döneminde 1 tane sağlıklı yumurta üretir. Doktorlar şansı yüksek tutmak için bize uyarıcı iğneler yaparlar ki bu beyni kandırma amaçlıdır. Yumurtalık rezervi kadının yaşına göre olabildiğince yumurta üretir. İstenilen büyüklüğe gelince de toplanır ve dışarıda döllenip anne rahmine transfer edilir. Baya uzun anlattım ama olay tam olarak budur :)

Valla kuzum sanırım test günü yeniden bilgilendirirler ama sen test gününe kadar ne dedilerse onu yapmaya çalış, kabak çekirdeği ye :) inşallah tutunur bebişin / bebişlerin
Canım benim değerlerim belli oldu
8.Gün / 114
10.gün / 308
12.Gün / 896
Cumartesi kese görmeye çağardı doktor artık o zaman sorarım inşallah tutunur bebişim canım benim bugün 14. Günüm acaba kaç oldu değerim

ayy canım çok sevindimm! hayırlı uğurlu olsun inşallah değerlerin harika inşallah benimde öyle olur ya test günüm ctesi dua et bana da

ayy canım çok sevindimm! hayırlı uğurlu olsun inşallah değerlerin harika inşallah benimde öyle olur ya test günüm ctesi dua et bana da
Amiin inşallah bitanem İnşallah sende güzel haberler alırsın o minik içinde can bulsun kucağına almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…