Ben değerimin kaç olduğunu çok merak ettim en iyisi gidip kan vermek umarım yine artmıştır sonuç 1 saate çıkıyo nasıl olsa
Kızlar kanlarınızı çok da harcamayın bu testlerle :) ihtiyacımız olacak o kanlara. Değerlerin gayet güzel canım, rahat ol bence:)

Teşekküe ederim peki doktorun ilaç kullamdırmadan benden saglıklı gördüm alıcam demesi iyi birşey mi ben onu anlamadkm hala Daha ilk defa görğşmehe gittim ve adetimin ilk günü olsaydı alıcaktı direk ama değildim oyuzden almadı bugün sanırım oluyorum artık gecikmeden ilk günü gel demişti ama malesed eşim çalışıyor bugün gidemicem zatwn daha baslayalı bir saat oldu hafif yarın inşaallah fırsatı bukursam gidicem umarım ilk gün demesinin cok büyük bir önemi yoktur zaten daha tam olmuş sayılmam

Kuzum kendini çok sıkıyorsun sonuçta 12.gun testi yaptın korkma daha inşallah cumartesi keseyi görcen
Ah ah gel de bana anlat onu canımmm kafayı yemezsem iyidir çok takıyorum ama elimden bişey gelmiyo evde boş oturmaktan oldu bunlar

Kızlar kanlarınızı çok da harcamayın bu testlerle :) ihtiyacımız olacak o kanlara. Değerlerin gayet güzel canım, rahat ol bence:)
Ay napıyım kız ilk defa hamile oldum :):) değerin yükseldiğini görmek mutlu ediyo çünkü heran sorun çıkcak diye elim yüreğimde

Bende sorun eşimdeydi adetimin son gunu gittim kontrole 3 kez igne kullandim sonra hemen toplama islemi yapildi doktor ole diyorsa vardir bi bildigi cok takilma ona. Hatta yumurtalar fazla buyudu smdi hamileyim ama hala rahimde bi suru yumurtam var cok siskinlik yapiyor erimelerini bekliyoruz boylede sacma:)) sadece ben seyi anlayamadim adet oldugun gunde toplamami olcak onu anlamadim tam tersi olmasi gerekmiyor mu adetle zaten yumurtalar atilmiyormu vucuttan

Ben birşey daha sorcam kızlar Tedavi için testleri yaptırdım HTC 37.30 yazıyor kırmızıya alınmış kötü birşey mi nedir bu bilginnz var mı

Ahh ahh birde ben anlasam ilk görüşme olnca tutuldum çok ama 4×4 cm kist gördü onu almaya çalışcak ilk günümde birde acaba oyuzdn mi anlamadmki .S eger alamazsam tüplerimi alcagı gün ameliyatta almaya öalışcak kisti

İstersen arayip bir bilgi al hemsire filan iletisim icin bi numara verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…