Evet uzun süre kan b12 folik asit kullandm doktor kan seviyen düzelmiş diyip bırsktırdı
Dusuklugun sebebi bu vitaminlerin eksikliginden kaynaklaniyorsa dogru doktor ama tahliliniz de hala eksik cikmissa demekki sebebi vitaminlerden kaynakli degil

Sadece kansjzlık mı oluyor acabaa kırmızı kan hüxresi tüp bebege engel yada farklı bir sorun cıkarır mı ki
Hamile kaldiktan sonra bu deger sikinti oluyor aslinda tedavi suresince engel degil cunku soyle bulent hocanin bi yazsini okumustum bu deger hamilelikte biraz daha dusme gosteriyormus mevcuttada dusukse hamilelikte anemi olma riski dogarmis oste zaten bu gbi bi durumla karsilasilirsa diye onlem alabilmek icin yapilmis size suan bu test tedaviye baslanmasi icin bi engel degil

Benim de hala kocaman kocaman yumurtalarım var. Transferden 1 gün önce yumurtalıklarım aşırı büyümüştü ve 3-4 gün sancıdan ölmüştüm. Şuan her ultrasona girdiğimde bebişten önce kocaman yumurtalar görünüyor:) Doktor 10.haftaya falan kaybolur dedi.

Umarım baskaı bisey yoktur Rabbim yardımcınız olsun evet ilaçları da bırakalı bikaç ay oldu hep böyle kansızlık sorunu yasarım zaten ben nereye gidiyorsa anlamadım. İnşaallah bir sorundur cıkmaz

Anemi nedir peki o bebege zarar verir mi

Evet sag taraftakiler erimis soldakiler kaldi aticaz insallah hepsini:) magnezyum verdi bana doktorum agrilarini hafifletir diye danisip size kullanin isterseniz

Evet sag taraftakiler erimis soldakiler kaldi aticaz insallah hepsini:) magnezyum verdi bana doktorum agrilarini hafifletir diye danisip size kullanin isterseniz
Benim ağrılar 3-4 günde geçti çok şükür. Şuan yok ağrım. Bana da bol su iç ve yumurtanın beyazını ye demişti. Her derde deva SU :)

Benim ağrılar 3-4 günde geçti çok şükür. Şuan yok ağrım. Bana da bol su iç ve yumurtanın beyazını ye demişti. Her derde deva SU :)
Bana suyu biraz kontrollu ic dedi cok abarttigim icin her zaman cok su icerdim zaten olcekli gidiyorum suan :)

İste kansizlik ya korkmayin siz doktorunuz takip ettigi surece hic kimseye bi sikinti vermez tum bu tahlilleride bu yuzden istiyorlar zaten:)
Cok muhim birşey cıkmasında kansızlık yine kabul biyerde elhamdülillah korktum biraz yine bir sorun cıkacak diye artık eşim isyan ederdi bana heralde bisürü rahatsızlıgım var zaten üstüne tüpler alınması ve tüp bebeği duyunca yıkılmıştk bisey daha cıkcak diye korktum bian :) ben hiç anne sütü almamışım bagısıklıgım cok zayıf buyuzdn anne sütü cok önemli inşaallah hamile kalırda bebeğimi alırsam sonuna kadar emzirme istiyorum inşaallah sütünde olhrsa benm igibi olmasn yavrum da. Tabi annem emzirme istemi bende emiyomusum da biraz ailevi meseleler 16yasındaki cocuk gibi bir anneye izin verilmemiş alışırım annene diye halam tarafından Gercekten yıllar sonra da olsa acısı cıkıyor tavsiyemdir herkese hep söylerm emzirin cocugunuzu bol CA :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…