Evet bende annem dogumdan sonra rahatsizlasinca hic sut emememisim bende bebekligimden beri basur var smdide normal dogumda bse olur mu diye dusunmeden alamiyorum kendimi:)

aaa neden ki acaba bende ayakta sıkıntı olmasın diye tabure aldım banyoya . oturarark ılık suyla yapıyorum.
canım ayakta yapılması gerekiyor banyonun ve uzun kalınmaması gerekiyor sıcakta ve buharda. Bana da transferden sonraki gün duş alabilirsin ama ayakta alacaksın bir süre dediler hastaneden.

Evet bende annem dogumdan sonra rahatsizlasinca hic sut emememisim bende bebekligimden beri basur var smdide normal dogumda bse olur mu diye dusunmeden alamiyorum kendimi:)
Bende öyle küçğkşüğümden beri ne hastalığım olsa doktorlar bunu söyler anne sütü almamaktan diye heleki ilk süt denilen sey varya onu bile alamqmısm sonra gizli saklı bkaç kere vermiş işte kimse yokken ne acı birşey. Şimdi acısı cıkıyor benden :)

Ayy kuzum yükselmiş bak hadi inşallah daha da yükselir katlanarak seninle dualarim güldürsün Allahım yüzünü
Allah razı olsun canım çok sağol inşAllah sende görürsün pozitifi senden de bekliyorum güzel haberler inşAllah
Ama hafif bel ve kasık ağrım var normal hamilelik olup ta böyle ağrısı olan var mı acaba kızlar bilgilendirir misiniz beni ya kimyasalda olabilir ondan korkuyorum

Merhaba kızlar,ben Erzurum’da tüp bebek yaptırıyorum.Dün yumurta toplama oldu döllenme olmuş bölünmelerini bekliyoruz:)
Kafama takılan bir soru var,ben ya 3. günde yada 5. günde gideceğiz(allah kısmet ederse)
Yumurta toplamadan sonra transfer olmadan önce test yapılıyor mu?
Rahim kalınlığına falan bakılmıyor mu?
Transfer olanlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim:)

Transfer zaten ultrasonla yapılıyor öncesinde bakılıyor ardından transfer oluyor onun dışında bi şey yok

Transfer zaten ultrasonla yapılıyor öncesinde bakılıyor ardından transfer oluyor onun dışında bi şey yok
Yani kan testine gerek yok diyorsunuz.
Teşekkür ediyorum cevap için .ilk tüp bebek deneyimim,embriyo döllenmiş ama acaba hücre sayısı artacak mı artmayacak mı diye korkuyorum.
İnşallah herkesin emekleri boşa gitmez:)

Kuzu zaten muaynelerde dr rahim kalınlığına bakıyor opudan snraada kan testi yapılmıyor

Güya tedaviye baslıyorum sizde olmasanız sap gibi gitcem hiç bilgim yok sizlerle konusup baya bilgi edniyorum

Nekadar kuzu insallh ise yarar ama dr tavsiyesi olmadan keşke kullnmasaydin cnn bilmediğimiz şey sonuçta

Aşılamada kullanan doktorlar var canım. Ayrıca doktorlarda veriyor bunu. İlaç değil spermin kayıp yumurtaya ulaşmasını ve ölmemesini sağlıyor. Özelliklede spermi az olan durumlarda kullanan çok. Doktorlar tarafından yan etkisi olmadığı belirlenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…