Ayy cnm cook sevindim dualarim seninle insanin eli ayagi birbirine dolaniyor hadi bakalim insallah hemen cikar kan sonucunda

Vallahi öyle canım 3 yıl sonra o çift çizgiyi görmek nasıl oldu Rabbim inşallah devamını getirir güzel sonuçlar alırım Allahım izniyle Allahım razı olsun

Ayyyyyy Dileğimmmmmm Dlk2606 nasıl mutlu oldum kuzummmm yaaaaaaaa hadi güzel sonuçlarla gelll inşaAllahhhh kuzum benimmm

Kuzucum benim Allahım razı olsun Rabbim devamınıda getirsin inşallah güzel değerler görürüm inşallah çıkacak 1 saat sonra

Arkadaslar guzel haberlere cok sevindimmm yetisemiyorum artik kim kime noldu diye topluca yazayim dedim sessizde kalamadim cok heycanlandim pozitif teste ve hcg degerine ve 1 tane kesemize cook sevindim rabbim hepsini tamamina erdirsin bebeli bebeli gezelim artik negatif sonuclarida gordum uzuluyoruz tabiki ama rabbimin nasil bi hayri var bilemiyoruz hep imtihan dunyasi bi zamani var demekki rabbim onu beklememizi istiyor allah bolca sabir versin guzel gunleri gorelimm

O da saskin bir oncekinden farkli birsey yapmadik bu neden boyle oldu aklim almiyor diyor. Ben cok hasta oldum bir etkisi olabilir mi diye sordum. Hastaliklarda etki orani az ama bagisiklik biraz dustugu icin o da etki etmis olabilir diyor . Simdi ara verelim genel olarak psiklojik ve vucut olarak dinlenmen gerekiyor dedi. 2 aydan sonra ne zaman istersen 1 ay oncesinde gorecegim destekleyici biseyler yapacagiz histereskopi yapilacak sonra kalanlarla transfer

Kızlar şimdi doktordan geldim keseyi gördük çok şükür bebişimiz 1 tane haftaya kalp atışı inşallah onuda duymak nasip olur :)

Oh maşallah canım benim çok sevindim inşallah kalp atisinida duyarsın Rabbim kucağına aldigin günleride yaşatsın inşallah

Nasıl güzel yazmissin canım benim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allahım razı olsun

Histereskopi ney cnm cok duydum onun ismini yine donmuslarla ypilavaksa baya toplanmis o zaman yumurtan cnm bende cok arastirdim dondurulmus su acidan iyi vucut dinleniyor bi anda o kadar hormonu igneyi yiyip hemen transfer olmamaktan daha iyi diye duydum cogu yerden benimde aklima yatti acikcasi

Evet canım ilk denemem kimyasal oldu kanamam 9. Gün başlamıştı lekeleme şeklinde sonra da artmıştı Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sanada canım benim

Amin cnm amin m.etme kan degerinide yuksek goruceksin insallah testtw cizgi ciktiysa tmm dir zaten onemli olan bundan sonra insallah sikintisiz sorunsuz gecer cnm bnm

Canlarım benim cıktı kan sonucum değerim pozitif 156 cıktı inşallah kat kat artarak devam eder Allahım yaşattı bu mutluluğu bana Rabbim hepimize yaşatsın hep dualarımda olacaksınız iyiki varsınız esime söylerken ağladım çok güzel bir duygu Allahıma şükürler olsun

Canım maşallah tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin kucağına da al sağlıklı bir şekilde inşallah amin kuzum inşallah dua et bizler için bende yarın alacağım sonucumu Allahım yardimcimiz olsun
Canım dilekcim içini ferah tut dualarım tüm bekleyenlerle.. rabbim yarın sana da nasip etsin inşallah

Ah kuzum daha yeni yazıyodum çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…