Yaaaaaa çok mutluyum şuan çokk şükür kuzumm

Bi kac kez begen begen yapmak istedimm resmenn masallahh subanaallah rabbim tamamina erdirsin kolaylik nasip etsinnn

Yaaaaa şuannn bende ağlıyorummm sayfayı yenileyip durdummm bu mesajını görmek içinnnnnnn canım Dileğimmm benim yaaa güzelll anneee. Güzel annenin güzel evladı Rabbime emanet artıkkk

Bi kac kez begen begen yapmak istedimm resmenn masallahh subanaallah rabbim tamamina erdirsin kolaylik nasip etsinnn

Ya bitanesiniz iyiki varsınız kuzularım benim çok teşekkür ederim Allahım razı olsun hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere sağlıkla alalim kucaklarimiza inşallah

Ne değişik duygu değil mi kuzum Rabbim sanada tattırdı bak bu güzel duyguyu inşAllah sağlıklı bir şekilde devam ederde Allah'ım kucağına almayı nasip eder kuzummm

Yaaaaa şuannn bende ağlıyorummm sayfayı yenileyip durdummm bu mesajını görmek içinnnnnnn canım Dileğimmm benim yaaa güzelll anneee. Güzel annenin güzel evladı Rabbime emanet artıkkk

Ya sen ne kadar güzel bir insansın canım benim Allahım razı olsun iyiki varsın Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın tamamına erdirsin inşallah

Ne değişik duygu değil mi kuzum Rabbim sanada tattırdı bak bu güzel duyguyu inşAllah sağlıklı bir şekilde devam ederde Allah'ım kucağına almayı nasip eder kuzummm

Hemde öyle güzel bir duyguki çok farklı çok değişik hissediyorum kendimi Rabbim korusun yavrularımı inşallah devamıda gelsin Allahım razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah

Ya sen ne kadar güzel bir insansın canım benim Allahım razı olsun iyiki varsın Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın tamamına erdirsin inşallah

Ayyy sevinçtennn çığlık atasım vaaar eşimee diyeceğim zor duruyorum tanımıyo ki havuç suyu içmeye devam et kuzummm 3 ay çok önemliii

Ayyy sevinçtennn çığlık atasım vaaar eşimee diyeceğim zor duruyorum tanımıyo ki havuç suyu içmeye devam et kuzummm 3 ay çok önemliii

Kuzum benim ben vallahi bi değişik oldum bi ağlıyorum bi gülüyorum çok güzel bir duygu allahım her isteyene yaşatsın inşallah ıctim kuzucum hemen ıctim günde 2 bardak içiyorum şifa olsun inşallah

Ayyyyy canım benimmn nasıl sevindimm anlatamam sanaaa çok şükürrr kuzum :) Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallaahhhhh

Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah bizlere de dua et:)

Dlk2606 kuzuuuuum hadi hayırlı olsun gözün Aydın çooook sevindim yaşasıııın ALLAH ım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşAllah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…