Canım benim cok sevindim kat kat artar insallah

Ayyyyy canım benimmn nasıl sevindimm anlatamam sanaaa çok şükürrr kuzum :) Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallaahhhhh

Allahım şükürler olsun canım benim Allahım razı olsun hepinizden sevincime ortak oldunuz Allahım bağışlasın yavrularımızı bize inşallah amin amin kuzum benim

Dlk2606 kuzuuuuum hadi hayırlı olsun gözün Aydın çooook sevindim yaşasıııın ALLAH ım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşAllah darısı başımıza

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepiniz çok sağolun amin inşallah Rabbim her birimize nasip etsin kısa zamanda

Rahim icin de herhangi bir problem olup olmadigina bakiliyor canim . Benim 9 taneydi canim 3 lu donduruldu . Opudan sonra kan degerlerim normal degildi donduruldu hepsi. Ilk 3 cozuldu 2 tanesi gitti 1 tane transfer oldum kimyasaldi. 2. 3lu acildi 1 tanesi gitti 2 transfer oldu negatif. Son 3 kaldi hayirlisi bakalim. Simdi baya dinlenicem sanirim

Sizde sorun neydi kaç embriyon donduruldu canım tutanın kalitesi neydi :)

Eşimde sperm azlığı ve morfoloji sıkıntıları vardı kuzum 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Ilk denemem kimyasal olmuştu düşük bir değer çıkmıştı zaten sonra iyice düştü doktor kalitelerinin çok iyi olduğunu söylemişti bunlarinda 2 tane dondurulmustu canım onu da transfer ettilerdi işte

Allah razı olsun canım benim hepinizle dualarim inşallah senden de böyle güzel haberler alacağız Allahın izniyle
İnşallah canım benim test günü 17si. Bugün 8. günüm..aksam adet olacak gibi agrim oldu. Hafif batmalarım var.. hayırlısı hakkimizda.. çok sevindim adaşım..Allah icine sindirim tamamına erdirsin inşallah:)))

Oh maşallah kuzum seninde az kalmış senden de böyle güzel haberler alacağız inşallah benimde 7. Günümden beri batmalarim oluyor kasıklarimda falan hatta dün gece oldu adet olacağım sandım korkmuştum inşallah bebeğinin tutunma belirtisidir hepsi canım benim seninle dualarim amin çok çok amin inşallah canım benim

Kızlar bu kadınlar kulübünün iphone uygulaması yok mu ya böyle çok zor oluyo

Öyle çok sevindim ki...
Allah sağlıkla tamamını erdirmeyi nasip etsin
İnanıyorum ki bebeğin annesi ile çok güzel anılar biriktirecek.
Şunu fark ettim, birbirimizi tanımasak da samimiyetimiz ve bebeklerimize olan sevinç ve sevgimiz gerçek. En az kendi beneklerimize sevindiğimiz kadar bir başkasının “keseyi gördüm” kalp atışını “ duydum demeleri bizi inanılmaz mutlu ediyor.
Ya da kötü haber karşısında üzüntümüz ve dualarımız da bir o kadar samimi.
Hepimiz Birimiz Birimiz Hepimiz İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…