Arkadaslar bi tesbihat buldum 99 kez "ya mübdi (cc) " bebegin rahimde tutunmasi icinmis hergun cekelimm insallah

Evet kuzum benim çok faydalı Allahım kabul etsin ben transfer olduğumdan beri elimi karnına koyup hep söyledim Alalım bağışlasın bizlere onları

@Esrarengsiz1016 güzel Haberler aldığımız gibi ne yazık ki böyle kötü şeylerde oluyor. Seni çok iyi anlıyorum ama ne yazık ki şoku atlattıktan sonra gene kendimize çareler aramaya başlıyoruz. Pes etmemek lazım. Herseyde vardır hayır. Ben persembe günü kürtaj oldum 40 gün boyunca daha adet olmayı beklemem lazım. En azından dondurulmuşların var ve iki ay sonra tekrar denersin ve inşallah bu defa hayırlı olacak. Üzülmemek elde değil seni çok iyi anlıyorum kendini yıpratma lütfen toparlanmaya çalış..

Canım benim ne güzel söylemişsin vallahi sevincimizde bir üzüntümüzde bir. Tanımadığın bir kişinin sana dua etmesi gerçekten çok güzel bir duygu Allahım kabul etsin dualarımızi Allah razı olsun canım benim amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Dlk2606 canım çok sevindim gerçekten çok umutluydum zaten senden gözün aydın canım sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Canım benim evet sen her zaman destek olsun hep pozitif düşünmemi sağladın Allahım razı olsun senden inşallah Rabbim tez zamanda yeniden yaşatsın sana mutluluğu ve dağ salim kucağına da al inşallah göreceksin bak Rabbim o acını güzel haberlerle mukafatlandiracak inşallah her zaman dualarimdasin kuzum benim

Canım dün kontrolüm vardı yumurta toplama değilmiş o konu unutuldu gibi oldu çünkü Kistlerim vardı adet dönemimde küçülme olcakmı dye adetken çagırmış 2buck cm 2tane 2cm bir tane kist vardı ameliyat oldum ani kararla içindeki sıvı alındı Zaten söylemişti olablr diye ama hazır gitmişken oldum anestezi verildi 15-20dk sürdü ameliyattan 1saar sonra cıktım hastaneden ve dikiş kesik olmadıgından sanki hiç bişey yapılmamış gibiyim Sadece anestezi yüzünden migrenim tuttu okadar. Dün iğnelerimi aldık bu 2.günüm vuruldum bugünde 2ceşit iğne biri çok yakıyor çarsamba kontrolum var bakalım. Yalnız ben birde tüp ameliyatı olucm iki tüpümde alıncak buyuzden transferi Kasım gibi düşünüyorum dedi doktor ama farklı bir gelişme olabilir tabiki 2.ameliystı olucagım için ve o agır bir amlyt sanırım dinlenmem gerekecek. Zaten kafama cok takılmıştı rahatladım gec olsun güç olmasın aceleye getirip negatif sonuc almak istemitoem belki dinlenirsem pskoşjkmen daha rahat olurum enazndan acele ettik diye suclamam kmseyi kendimide böyle rabbim verirse oldu olmadı derim. Rabbim hepiöizin yardımcısı olsun inşallah

Saol canım Allah razı olsun senden de İnşallah

Maalesef canım hayırlısı boyleymis diyorum Rabbim kararlamis gununu benim sabredip beklemekten baska yapabilecek hicbirseyim yok. Sana da cok gecmis olsun uzgunum.

Buarada yaşım 23 :))

Güzel haberler var sevindirici.
Maalesef her daim kötü haberlerde var üzücü.
Rabbimin hepimiz hakkında hayırlı bir planı vardır biraz sabır biraz dirayet.
Henüz tedaviye başlayamadiğım için pek yazmıyorum takipteyim.
Allah hepimize kolaylık versin inşallah. Amin.

Havuç suyu neden içiyorsunuz acaba merak ettm

Çoooooook sevindim sanki heyecanını benden yaşadım şuan rabbim yüzünü güldürsün hayrlı sonuclar al inşaallah canım benim :)

Canım büyük grçmiş olsun neler olmuş neler.. aslında dediğin gibi güzel de olmuş bu işler gerçekten aceleye gelmiyor.. okuudn mu bilmiyorum bende tüp kapama ameliyatı olmuştum. Doktorum ya tüplerin rahme bakan kısmını kapatacaktı ya da kapatamazsa komple alacaktı. Kapattı şansıma.. ve seneler sonra hamile kaldım..
vücudun ve psikolojin hazır olunca başlarsın hemen.. ümidini hiç kaybetme:)

Dilekkkkkkkkk ayyyyyyy nerrdeyse ağlicammmm şimdi gördümmmmmm aaayyyyyy yaaaaaaaa.. yarın öğrenicez diye bakmamıştım offff nasıl rahatladım çokkkk tebrik ederim kuzummmm çokkk.. kan değerin kaç çıktı son durum ne yaz lütfen

Çoooooook sevindim sanki heyecanını benden yaşadım şuan rabbim yüzünü güldürsün hayrlı sonuclar al inşaallah canım benim :)

Canım çok teşekkür ederim Allahım razı olsun amin inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tamamına erdirsin inşallah

Canım hiç endise etme bol bol dua et ben kendimi hep dua ederek rahatlatmaya çalıştım inşallah sanada nasip eder Rabbim Allahım korktuğumuzu yasatmasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…