Canım benim Allahım razı olsun bastan beri hep destek oldun kuzum benim iyiki varsın bugün 9. Günüm du bi cesaret test yaptım öğlen 2. Çizgi çok belirgin 10 saniyede cıktı ne olur ne olmaz diye 1 tane daha yaptım oda cıktı hemen kan verdim 156 cıktı Rabbime çok şükür Allahım devamını da getirsin inşallah canım benim

Canlarım havuç suyunu doktorunuza sormadan içmeyin bazı sitelerde düşük yaptığı söylenmiş 20 tane havuç sıktım 1 bardak için o sitede ki yorumları görünce direk döktüm

Canım inşallah güzel bir şekilde başlardın sende hayırlı güzel sonuçlar almamı dilerim inşallah

Ohhhh değerin de miss tü tü tü maşallahhhhhhhh..

sağol canım benim ttüp kapamak derken bağladılar mı acaba. Eger tüpler yumurtalıga yakınsa baglıyolarmş yumurtalıga zarar vermesin diye uzaksa alınıyormuş benm içinde hangisi hayırlıysa o olsun inşaallah Ameliyatta nekadar sonra hamile kaldın acaba ameliyattan sonraki ilk deneme demi oldu Cok sevindim suan senin adına banada bir umut ışığı oldun eger sandığım gibiyse canjm:)

Arkadaslar tüp bebek sürecinde kullandığınız ilaçların iğnelerin isimlerini yazarmsnz acaba birde ilaçlarınız nekadar tuttu fiyat olarak. Ben şimdi sadece 2ceşit iğne kullanıyorum da sizdemi böyle oldunuz sadece menopur ve gonal isimleri benm iğnelerin .

Canim tedavi bicimine gore ilac kullanimi degisebiliyor ben mesela gonal f die bse kullandim insulin ignesine benziyor kendin yapabiliyorsun hazir bi igne 750 tlydi 2 doz yapmaya yetiyordu sanirim 4 yada 5 gun kullandim. Sonrada catlatma ignesi kullandim ismini ve fiyatini hatirlamiyorum ama bu ucuz bi igneydi. Transfer yapildiktan sonrada progestan igne ile hibor kan sulandirici igne veriyorlar. Progestan ucuz 28 tl filan kutusu 2 gun gidiyor, hiborda 198 tl 10 gun gidiyor kutusu. Bide hormon ilaci verdi estrofem diye oda 26 tl gbi bseydi yaklasik 15 gun gidiyor. Corasprin var verdikleri. Bide progeny die bi kutu ilac icinde folik asit ve cesitli vitaminler var 1 ay kadar yetiyor emin degilim ama 200 kusurlu bi fiyati vardi.

Sadece bir iğnemiz aynısını canım benim birde menopur var o daha pahalısı merak ediyorum ediyorum yani herkes neler kullanıyor nekadara alıyor diye Tek tek açıkça yazmıssın teşekkür ederim canım benim. Bu çatlatma iğnesi herkese veriliyormu acaba benm gecen biraz adetm gecikmişti yumurta tembelliği demişlerdi ama tüp bebek doktoru öyle bişey demedi ona bir söylicem varmı öyle birşey acaba hala Dicem belki olsa söylerdi ama benm için rahat etsin sorayım bir diyorum

Bize zaten ilk muayenede fiyat cikardiklarinda ilaclar icinde 2000 3000 tutuyor demislerdi genelde o araliklar. Bizde sorun esimdeydi oyuzden baana ekstra bse yapmadilar catlatma ignesini de herkes uyguluyorlar toplama yapilmadan once kendi catlamalarini beklemiyorlar.

Dlk2606 pozitif haberine çok sevindim canim. Rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar versin ins. Kızlar adetin 7.gunundeyim e2 değerim 729 normalmidir

Dlk2606 Canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok sevindim. Bayrağı sana devretmek istiyordum zaten

Çok teşekkür ederim canım benim Allahım tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah Evet artık devredebilirsin bana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…