Canım benimde öyleydi ilk 3 gün gonal f ve menopur vuruldum sonra bide cetrotide eklenmişti 1400 tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam fiyatları da

Kizlar insallah denemeleriniz olumlu sonuc alır.bende tüp bebek sayesinde bir kiz cocuk sahibi oldum. Rabbim cabalarinizi bos cevirmesin

Amin canım inşallah Allahım bağışlasın kızınızı da Rabbim saglikli bir şekilde anneli babalı büyütsün inşallah

Dlk2606 pozitif haberine çok sevindim canim. Rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar versin ins. Kızlar adetin 7.gunundeyim e2 değerim 729 normalmidir

Canım benim Alllah razi olsun amin inşallah buradaki herkes her zaman dualarımdasiniz Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Aminn canım inşallah öyle yapmaya çalışıyorum ama söylendigi gibi en zoru beklemekmis günler geçmek bilmiyor sanki

Evet canım beklemek çok zor stres yapmamak da çok zor oluyor malesef ama yapmamaya çalışıyoruz test günüde nasıl geçtiğini anlamıyor insan gerçekten Allahım güzel sonuçlarla karşılaştırsın inşallah

Ayyy Dlk2606 kuzummmmm gecenin şu saatinde aklıma geldinnnn. Şuan hamile hamileee misler gibi uyuyosundurr canımmm arkadaşımm benim yaaaa. Hep bu anı bekledikkk. Hep birilerine moral olsun diye çırpındınn ve işte sende mükafatını aldınnn ve inşaAllah da hayırla doğuracaksınn miniğimizi.

Ve inşaAllah birgün kinalikadin canımızda güzel haberler verecekkkk inanıyorumm bunaaa canlarım benimmmm

Gözün aydın canım diğer pozitif çıkan kese gören arkadaşlarımın da gözü aydın diğer arkadaşlarıma da Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Sagol canim Allah razi olsun hepimize insallah

Canımmm benimm kıyamam ben sanaa yaaa, seni çok iyi anlıyorum benimde tutmadı o an üzüldüm ama çabuk toparlandım. Çünkü bizim şer gördüğümüzde hayır yatabiliyor bazen. Ve biz şuan bir çocuk yetiştirmiş kadar sevap aldık biliyor musun. Çünkü çocuk için çabaladık ve olmadı. Bu eziyet, üzüntü buna bedelmiş. O yüzden sen o tatlı canını sıkma kuzummm. Bir gün bizde hamile kalacağız inşaAllah

Canım benim Allahım razı olsun dayanamadım 9. Günümdu bugün Rabbim en güzel anneler günü hediyesini verdi bana şükürler olsun
Canım gözün aydın kucağına almayı nasip etsin inşallah diğer pozitif çıkan arkadaşlarımında gözü aydın negatif olan arkadaşlarıma da Rabbim en kısa zamanda hayırlı sevinçli haberler almayı nasip etsin inşallah

Canım benimde öyleydi ilk 3 gün gonal f ve menopur vuruldum sonra bide cetrotide eklenmişti 1400 tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam fiyatları da
Benim sadece gonal ve menopur 1600 tuttu aramız baya varsa oyuzdn olablr mi acaba

İnşaallah herkesin duaları kabul olur. :)

Yeminle bnde ağladım okurken Allah isteyen tüm kadinlara versin insalinş çok sevindim maşallaah sübhanallah canım bnm kucağında görmeyinde nasip etsin

Bende
Tüpletin rahme bakan ucunu kapattılar canım. Rahme iltihap akmasın diye yumurtalık yakınına değil. Ameliyattan hemen sonra denedim ama o tutmadı. Tabi bu kişiden kişeye değişir. Sonrasında uzun bir aram oldu.. ve 3 defa daha denedim 3. de oldu yani toplamda 4. denememdi canım.. gördüğün gibi herkes sürekli deniyor pes etmemek en önemlisi

Sagol canım Allah razı olsun desteginizden ilginizden bugun daha iyiyim cok sukur Rabbim oyle uygun gormus ne yapalım isyan etmek olmaz . Beklemekten sabretmekten dua etmekten baska birsey gelmiyor elden. Amin canım bekleyen herkese nasip etsin.

Merional, orgalutran, ovitrelle iğne kullandım. Raporlu tedavi gördüm o nedenle 380 TL tuttu ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…