Canım ne kadar mutlu oldum. Aylardır girmiyordum siteye. Bugün senin güEl sonucunu gördüm. Harika bir hamilelik yaşarsın inşallah.

Ayy nasıl sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin ben senden umutluydum zaten :)

.evet bugün aslında herkesten çok sizin gününüz.çocuk özlemiyle yanan bu uğurda hayattan tat alamayan doktor doktor gezen herkesten türlü laflar duyan ama asla pes etmeyen her ay acaba bu ay oldumu diye düşünen eli öpülesi insanlar.inanın bana anne olmaktan daha kutsal bu mücadeleniz.bana göre herkesten daha çok annesiniz.hani derlerye cennet anaların ayakları altındadır diye,asıl cennet sizin ayaklarınızın altında.anneler gününüz kutlu olsun canlar.. bense bugun cok zor bi gun gecirdim boype bir gunde bebegim tamamen birakip gitti beni kanamam basladi ve dustu (

Canım güzel dileklerin icin tesekkur ederiz . Canim ne desek bos rabbim sabir versin uzgunum cok

Vardir bir hayir oyle bilinmez bir seyki oylece durup beklemekten baska birsey yapamiyoruz buda bizim imtihanimiz

Allah yardımcınız olsun sabir versin rabbim dayanması güç ama inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı gebelik nasip eder
Güzel soylemleriniz için çok teşekkürler sizinde anneler günunuz kutlu olsun.sizde bu uğurda fedakarlık gösteren çok değerli bir kadinsiniz

Okurken içim acıdı ya bu nasıl bir acı böyle.. sanki ciğerimi söktüler.. allahım sabır değil çare versin inşallah kardeşim.. ne desem boş ama her şerde bir hayır vardır derler ya inan doğru.. yine de çok çok çok üzgünüm allahım yar ve yardımcın olsun

Canım kaç gündür sesin çıkmıyor seni üzmekte istemiyorum ama endişe ettim. Sonucun çıktı mı

Kızlar 8. Gün dayanamadım kan tahlili yaptırdım.19 çıktı biraz düşük çıktı.çok korkuyorum ya.böyle düşük çıkıp artan var mı?
Canım benim normal oldu ama çatlatma iğnesi den sonra 10.gün benim 5 çıkmıştı 12.günde 18 çıktı yarın tekrar kan vericem bakalım yükselmiş mı geç yumurtlamiş olabilirsin dedi Dr bana ama tabi kimyasalda olabiliyomus
Canım bidaha ne zaman test yaptiracaksin

V
alla bilmiyorum ki çatlama iğnesi olalı çok oldu.

Allah sabır versin bitanem alincaksin inşallah sende kucagina bebeğini üzülme demek anlamsız bizde seninle paylaşıyoruz üzüntünü ama bu acilar bizi bir adım daha cennete yaklaştırıyor su mübarek ramazan ayında Allah hepimize hayırlı olcak evlatlarr versin herşeyde hayır vardır kaldın hamile bir daha kalırsın rabbim bu sefer yarım birakmasin

Canım benim Allah yardımcımız olsun. Hala benim çok içim acıyor sabah bi kalkıyorum içime yumruk gibi oturmuş bişeyler. Oysa bu anneler gününde mutlu olacam ikizlerim var benim diyordum. Geçen anneler günü gibi ağlamayacam diyordum ama bu defa içimde kocaman bir acı gözyaşlarım kurudu ağlamaktan Bugün ki teselli telefonları daha çok içimi acıtıyor ama yapacak bişey Yok Rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…