Allah ferahlık versin kalplerimize . Ben diyorum ki Rabbim istedikten sonra gelişmeyen yumurtayı geliştirir kapalı tüpleri açar zararlı kistleri bastırır olmayan spermi oldurur .... Ağzı olanların ağzından çıkanları umursamayalım.Bu bizim imtihanımiz. Rabbim sabredip mujdelenenlerden eylesin hepimizi

Tok canım ikinci deneme.4 yıldır uğraşıyorum.İnşallah olmuştur da kimyasal değildir.
Yani 8. Gun erken daha dusuk cikmasi bana normal gibi geldi endise etmeyin 2 gunde bir tekrarlayalim bakalim. Hep soluyorum yine solicem bikmadim:) benm 9.gunde sifir cikmistida 12 de 369 olmustu 5. Gun embriyosu olmasina ragmen:)

Yani 8. Gun erken daha dusuk cikmasi bana normal gibi geldi endise etmeyin 2 gunde bir tekrarlayalim bakalim. Hep soluyorum yine solicem bikmadim:) benm 9.gunde sifir cikmistida 12 de 369 olmustu 5. Gun embriyosu olmasina ragmen:)
Ünşallah canım ama insan hep diken üstünde bilmiyorum ben çok karamsarım sanırım.

Aaa umut oldunuz bana düşük diye sevincimi yaşayamiyorum ınsallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz. ❤❤❤
Yani yine tabi her sey bizler icin ama hemen ilk basta kotu senaryo dusunmek yersiz bence onemli olan degerin duzenli artis gostermesi. Hayirli olsun tekrardan:)

Ünşallah canım ama insan hep diken üstünde bilmiyorum ben çok karamsarım sanırım.
Yok cok iyi anliyorum ben mesela tam 2 kat artmiyor neden 1 bucuk artiyor diye kafayi yiyordum:) ama zaten telas hic bitmiyor annelik basli basina bole bi durum rabbim kolaylik versin hepimize bu arada hayirli olsun:)

Yok cok iyi anliyorum ben mesela tam 2 kat artmiyor neden 1 bucuk artiyor diye kafayi yiyordum:) ama zaten telas hic bitmiyor annelik basli basina bole bi durum rabbim kolaylik versin hepimize bu arada hayirli olsun:)
9 gün çıkmamış mıydı sizinkinde?işte insan hep bir umut arıyor ama ben çok umutlandırmak istemiyorum kendimi o kadar alıştım ki...

Cok sevindim canım gözün aydın rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin allah burdaki herkeze ve isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım bilgilendirmek adına sürecimi ve kullandığım ilaçları anlatmak istediğim için biraz uzun olacak, ekimde evlendim ancak 2012 de ciddi sıkıntılıı pko ameliyatı olduğum ve o zamanki doktorum tüplerin tıkanabilir diye uyardığı için bebek isteme sürecimiz kasımda başladı kan testleri, hsg filmi falan derken sol tüpümün ameliyat döneminde sağ tüpümünde zaman içinde ameliyat kaynaklı sıvı birikmesi olduğunu öğrendik.
Ocak ayında laparoskopi ameliyatı ile tüplerim tamamen kapatıldı. Doktorum iki üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi ve nisan 7 de başladık iğnelere gonal-f ve menapur kullandım 7. Gün yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye cetrotite iğneside eklendi +5 gün daha bu şekilde üç iğne yaptım 17 nisanda bunlara ek olarak çatlatma iğnesi yaptım ve ertesi gün sabah yumurta toplama işlemi yapıldı. İlk ameliyatta sol yumurtalığım zarar gördüğü için soldan 1 sağdan 11 yumurta çıktı fakat 12 yumurtanın 10 u döllenenilir nitelikteydi ve 4 ü farklı 6 sı farklı kalitede ama üçüncü Gün hala hepsi sağlıklıydı kaliteli olan 4 taneden 2 si 3.gün embriyosu olarak donduruldu kala 8 i beşinci güne bırakıldı ve sekiz yumurtadan 3 ü beşinci güne çıkabildi. Yani üçüncü günden 2, beşinci günden 3 olmak üzere toplam 5 dondurulmuş embriyom var. Gelelim neden hepsinin dondurulduğuna, malesef kötü haber fazla yumurta olusumundan dolayı rahim su toplayabileceği ve embriyo tutunamayanileceği için doktorum riske atmamak adına transferi 2 ay erteledi ve yumurta toplama işleminden sonrada gelişen yumurtalar olabileceği için dört gün daha cetrotide kullandım ve içinde 8 tane bulunan adını hatırlamadığım ilaçtan 2 günde bir içtim. Y. Toplama işleminden sonra ilk adetin 21. Gününde bir iğne vurmak için çağırdı doktorum o günde 17 mayıs perşembeye geliyor bu iğneden sonrada ilk adette rahim kalınlığının takibi başlanacak ve embriyoların dondurulduğu gün transfer yapılacak adetim şaşmazsa muhtemelen ya 8-11 haziran arası transfer ama inanılmaz heyecanlıyım az kaldı ama zaman geçmek bilmiyor, çok uzun oldu ama inşallah tedavi sürecimi merak edenlere yardımcı olmuşumdur. Fiyatları merak edenlere de ilaçlar 3.600 tuttu tüp bebek merkezi de 6.750 aldı.

Merhaba. Öncelikle benm gibi yeni başlamış veya baslayacak kişilere tedavi sürecini açıklayıcı yazdığın için teşekkür ederim arkadasım. Bu süreçte birbirimizin tedavi sürecini bilmek inan insana bilgi veriyor ve bu yola cahilce cıkıyoruz her nekadar herkesin rahatsızlığı farklı olsada farklı ılaclarda kullanılıyor olsada benim için iyi birşey bilgi edinmek hiçbişey bilmezken burada çoğu seyi öğrendim yasanmış hikayelerle hayrlı olsun hakkında herseyin en iyisi olsun rabbim cabalarının mükafatını versin inşaallah canım Kendine sıkıntı stres yapma burada zaten herkestbrbrne moral oluyor aramıza hosgeldin güzel haberlerini bekliyoruz :)) birde acaba hidrosalpenks mi vardı sende tüp aldırıyor onda gerçi yada baglatılıyor benim alıncak mesela iki tüpümde

Ameliyatın nekadar tuttu acaba tüp kapama canım

.
Yazmayı beceremedim Tabiki ilaçlar kişiye göre düzenleniyor. Evet hidrosalpenks vardı, yumurtalara zarar verilmemek için bazen sadece kapatma yapılabiliyormuş. Bir an önce olsun istiyorum artık inşallah bu zor süreçte allahım herkesin yüzünü güldürsün

Hayırlı olsun tedavin canım. Hangi merkezde tedavin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…