Canımm benim kuzumm inşallah güzel arkadaşım bizlerede nasip olur en yakın zamanda sendende güzel haber gelir inşallah

Merhaba canım malesef benım negatıf temmuz reglısınde gelın dedıler 0.100 cıktı degerim
Canın sağolun kuzum vardır bir hayır.. böyle zamanlarda ne söylesek boş en iyi biz biliriz ama insan yine de acıyı paylaşmak istiyor.. kocaman öpüyorum

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz.. Bmsbms arkadaşımın da belirttiği gibi bu tedavide herşeyden önce zor olsa da morali yüksek tutmak ve olacağına inanmak çok çok önemlidir. Gayet güzel 5 embriyo olmuş, en azından yedeklisin bu çok iyi çünkü olur da tutmazsa en başa dönme ( tüm iğneleri baştan olmak) ihtimalin yok. İnşallah gerek de olmaz Allah yardımcınız olsun

Dlk2606 Kuzumm can arkadaşım Canımcım okadar sevindimki yerimde duramıyorum dün gördüm yazamadim ama iyi aglattin beni şükürler olsun rabbime inşallah değerin katlana katlana artar.bnim içimden hep dilk hamile kalcak diye geçiyordu bn hamile kalamiycm diye his var içimde insallh benimde değerim gzel çıkar.gecn denemede olumluydum negatif çıktı busefer olumsuzm insallh pozitif olur dua et benim icin kuzummm

Canımmm ne zaman test günün inşallah olumlu sonuç alırsın değerin büsbüyük çıksın inşallah :):)

Canımmm ne zaman test günün inşallah olumlu sonuç alırsın değerin büsbüyük çıksın inşallah :):)
haftaya pazartesi kuzum inşallah gzel çıkar kendimi sıkıntıya soktum olmayacak diye inşallah gzel sonuç alırım eşim bile diyo takmayaya çalış ama nafile:-( sen naptin gttinmi hstaneye

haftaya pazartesi kuzum inşallah gzel çıkar kendimi sıkıntıya soktum olmayacak diye inşallah gzel sonuç alırım eşim bile diyo takmayaya çalış ama nafile:-( sen naptin gttinmi hstaneye
Canım benim hepimizin içinde negatif düşünceler oluyo denildiği gibi test sonucu sonra kalp atışı sonra ikili testler diye gidicek hep sıkıntı bizim için bi kere olumsuz olunca hep olumsuz gibi geliyo ister istemez takıyo insan yapcak bişey yok ama sen içini ferah tut canım benim olucak rabbim bizlere de anne olmayı nasip edicek inan Ben bu cumartesi gidicem canım benimde şimdiki endişem kalp atışı :) bi duysaydım diyip duruyorum Allahım hepimize yaşatsın güzel günleri

Inşallah kuzum benim okadar çok istiyorum ki bebişim olsun yani bnmde herkesinde nasip herşey gerçi.sen geçtiğimiz cumartesi gtmiyckmiydin bn öyle biliyordum. Inşallah onlari da görursunde rahatlarsn kuzum

Inşallah kuzum benim okadar çok istiyorum ki bebişim olsun yani bnmde herkesinde nasip herşey gerçi.sen geçtiğimiz cumartesi gtmiyckmiydin bn öyle biliyordum. Inşallah onlari da görursunde rahatlarsn kuzum
Geçen hafta keseyi görmeye gittik bitanem bu hafta kalp atışı inşallah Olucak olucak rabbim o kadar büyük ki bu da bizim imtihanımız en güzel en hayırlı zamanda eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler versin bize

canım tebrik ederim allah güzel gönlüne göre verdi allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
sana benden de güzel bir haber var tüp bebek sonrası düşük olduya bende ben hiç beklemediğim ay gebe kaldım
cuma günü kan testi yaptırdım 1211 çıktı dönemdaş olacağız inşallah seninle çok sevinim
inşallah sağlıkla kese ve kalp atışlarını duyarız

Hadi gzun aydın KuZUMMM ses kaydını yapparsn ozman ınsllh kuzum moralim çok bozuk npicam bilmiyorummm

Ayy inanmıyorum çok güzel bir haber bu canım yaa çok sevindim hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre verdi tebrik ederim canım

Ya canım benim güzel arkadaşım neşe kaynağım benim nasıl mutlu ettin beni Allahıma şükürler olsun inşallah çok yakında burdaki herkes den duyacağız pozitif sonuçlar Allahın izniyle her zaman dualarımda olacaksınız her zaman

Gözün aydın canım diğer pozitif çıkan kese gören arkadaşlarımın da gözü aydın diğer arkadaşlarıma da Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım benim amin amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin en hayırlısını en güzelini

Yeminle bnde ağladım okurken Allah isteyen tüm kadinlara versin insalinş çok sevindim maşallaah sübhanallah canım bnm kucağında görmeyinde nasip etsin

Canım benim sizler ne kadar güzel arkadaşlarsınız öyle ya okudukça nasıl da mutlu oluyorum Rabbim hepimize yaşatsın o evlat duygusunu inşallah aminn kuzum benim amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…