Canım benim Allahım sana dayanma gücü ve bol sabır versin. Hakkında her zaman en hayırlısı en güzeli olsun inşalllah

Ayy inanmıyorum çok güzel bir haber bu canım yaa çok sevindim hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre verdi tebrik ederim canım
canım allah razı olsun umudunu hiç kaybetme rabbim nasip edecektse oluyor
rabbim nasip etsin sanada hayırlısı ile

Merhaba arkadaşlar öncelikle gününüz kutlu olsun. 3. Tedavim 5. Gun embriyosu ve 2 adet 8. Gun değer 36.7 bilemedim değerim sizce nasil

Canım inşallah iki gün sonra kat kat artış gösterir değerin hiç belli olmuyor çünkü daha düşük değerler bile artabiliyor hayırlısı olsun hakkında inşallah

Dlk2606 biliyordum yaaa çooook sevindimmm kuzum benim şükürler olsun Allahım sağlıkla kavuştursun güzel gönlüne göre verdi Rabbim çok çok mutlu oldum hep dualarımdasın benim tatlımm

Canım benim güzel yürekli arkadaşım Rabbim sanada tüm isteyenlerede yaşatsın bu mutluluğu inşallah. Her türlü destek oldun bana hep rahatlattın beni iyiki varsın kuzum benim dularımdasın her zaman

Canım etmezmiyim her zaman dualarımdasın kuzum benim Allahım razı olsun sizlerden tanımadan öyle çok seviyorumki sizleri iyiki varsınız inşallah senden de güzel haberler alacağız hiç negatif olma ne olursa olsun güzel düşün güzel olsun inşallah canım benim

Yaa inanmıyorum nasıl sevindim ve şok oldum ikimizde en güzel anneler günü hediyesi almışız Allah razı olsun canım benim aminn Rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin nasıl sevindim ya Rabbimin mucizeleri biter mi Çok şükür Allahıma bize bugünleri yaşattığı için

çok sagl kuzum benim allah hepimizden razı olsun bende hepinizi çok seviyorum. Çok ktüyüm kuzum inşallah bende gzel haber alırım. Tekrr nezaman yaptırcan test?

Kız sen kendiliğinden mi hamile kaldın ay muhteşem bir haber bana da dua edin Yarın yavrumla buluşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…