Inşallah kuzum benim inşallah. Sen nasılsın nasıl oldun
Daha iyiyim bu sefer çabuk toparlandım desteğiniz ve ilginiz için sonsuz teşekkür hepinize duacıyım Zaten negatif olacaksa baştan olsun dedim diğeri daha kötü oluyor pozitif diye hevesleniyorsun hevesin kursağında kalıyor Hakkımız da hayırlısı böyleymiş kuzum ne yapalım Rabbimin kararladığı zamanı sabredip beklemekten başka yapacak bir şey gelmiyor elden

Canım pes etmiyorsun Allah nasip etsin işallah tez zamanda

toparlanma çok sevindim kuzum inşallah en kısa zamanda normal yolla hamiş kalırsın. Iyiki burası var iyiki kk araştırma yapmışımda sizlere kavuşmuşum

çok sagl kuzum benim allah hepimizden razı olsun bende hepinizi çok seviyorum. Çok ktüyüm kuzum inşallah bende gzel haber alırım. Tekrr nezaman yaptırcan test?

Yaptırdım bugün kuzum benim 2 kat artmış Rabbime şükürler olsun

Günaydın kızlar. yarın transfer günüm Banada dua edin bu özlem bitsin. Yarın bebişimle resmen tanışıyoruz ilk defa gebe olacağım işallah @Dlk2606 canım tebrik ederim çok sevindim

Canım benim dualarımda olacaksın sende Allahım kavuştırsın ve 9 ay hiç ayırmasın inşallah. Allahım razı olsun sanada nasip etsin inşallah kuzum

Kız sen kendiliğinden mi hamile kaldın ay muhteşem bir haber bana da dua edin Yarın yavrumla buluşuyorum
evet mucize oldu canım yaa 6 yıldır uğraşıyorum rabbim inşallah sağlıkla nasip ediyordur
hadi bakalım inşallah sağlıkla nasip olur seninle 2019 ocak annesi sayfasında oluruz
2017 martta dış gebelikte ve 2018 martta tüp bebekte hep düşük değerler ile imtihan oldum hcgde bu sefer maşallah çok güzel gidiyor dualarımda olacaksın saat kaçta transferin

Canım benim çok sevindim toparlanmana her zaman dualarımdasın Rabbim nasip edecek inşallah vereceksin bize o güzel haberi Allahın izniyle inşallah

Canım benim çok sevindim toparlanmana her zaman dualarımdasın Rabbim nasip edecek inşallah vereceksin bize o güzel haberi Allahın izniyle inşallah
İnşallah canım biraz ara vermek iyi gelecek bana doktorum da böyle istedi . Bakalım hayırlısı ne zaman ise rabbim bilir. Artışına çok sevindim darısı keseye ve kalp atışına inşallah Güzel arkadaşım

Canlarım hayırlı haftalar herkese nasılsınız. Herkes iyidir inşallah Dlk2606 kuzum pozitifi gördün dimi cumartesi gördüm sanki güzel haberini çok sevindm canm benmmm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bende yarın doktora gidiyorum adet göremedim hala hemşirem muayne olun bi dedi bakalım neden bu kadar gecikmiş

Aynen öyle canım benim bol bol gez güzelce beslen bomba gibi hazır ol tedaviye inşallah olacak bu sefer kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla Kuzum benim Allahım razı olsun amin inşallah çok şükür Rabbime bugünleri yaşattığı için Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…