Sanada hayırlı güzel haftalar kuzum benim Allah razı olsun çok şükür Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah amin kuzucum Canım benmki gibi olmuş doktora gittim sorun yok söktürücü verelim dedi ondan sonra olmuştum sende de aynı şekilde olur inşallah da başlarsın hayırlısıyla

slm kızlar.. bende de endişe ve kaygı arttı, ayın 17si test günüm 5. gün iki adet transfer .
bende ayın 15 inde yapsam mı diye düşünüyorum 10. günde çıkmaz mı ya :):) zaman azaldıkça tırsmaya başladım..

Allah ol deyince oluyor buna bu sitede ve günlük hayyatta çok şahit oldum. Sadece isyan etmeyip tevekkül etmek gerekiyor.Canım benim tranffer saat 4-5 arası olucak.

Canım çok normal endişelenmen ama sakın stres yapma güzel düşün ki güzel olsun inşallah. 5. gün embriyosu 10. günde çıkar canım yapabilirsin benim doktorumda 10. gün istemişti zaten kan testini dualarımdasın güzel sonuçlar al inşallah kuzum

Aynen kuzum bekleyince gelmiyor işte aksilik napalım saplık olsunda :) Sen kan testi verdin mi kuzucumm

Aynen kuzum bekleyince gelmiyor işte aksilik napalım saplık olsunda :) Sen kan testi verdin mi kuzucumm

Sorma valla çok değişik birşey sini oluyor insan Geç olsun da güç olmasın kuzum benim öyle düşün Verdim bugün tekrardan canım şimdi çıktı sonuç 2 katı yükselmiş çok şükür Allahıma tamamına erdirsin Rabbim inşallah

Canım ben 8.günde öğrenmiştim :)

Ay maşallah yaa çok sevindim kuzum bak ben demiştim bu sefer olacak diyeee

Evet ya en azından o zorlu iğne sürecinde başa dönmemek güzel ama umarım yedeklerede gerek kalmaz inşallah bizde güzel haber alanlardan oluruz, olmazsada ilahi taktir deyip yılmafan devam etmeli.
@Tuana1982 izmir symirna art tüp bebek merkezinde yaptırdım ama doktorum merkezin doktoru değil ve benim sadece iğneler değil bütün ilaçlarımın toplamı 3.600

A anneveoglusu kuzummm şimdi gördüm yaa çok sevindim hayırlısıyla kucağınza almayi nasip etsin Rabbim Bende tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay yaklaşık 10 gündür de adet gecikmem var 2 kez idrar testim negatif çıktı yarın doktora gidicem ama bende hiç öyle hamilelik hissi yok yani ah keşke olsa benmde senin gibi

çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah seninde güzel haberlerini alırız
rabbime hep dua ediyorum özellikle tüp bebek sürecinde olan anne adaylarına neler yaşadığınızı son 8 ayda bir zat gördüm allah gönlünüzden geçeni hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin hepimize

Canım benim güzel yürekli arkadaşım Rabbim sanada tüm isteyenlerede yaşatsın bu mutluluğu inşallah. Her türlü destek oldun bana hep rahatlattın beni iyiki varsın kuzum benim dularımdasın her zaman
Sende çok destek oldun bana Allah razı olsun birtanem benim iyi ki varsın inşallah çok çok tatlı harika bir anne olacaksın oyyy kuzum benim. Allah bizlerede nasip etsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…