Kuzum benim nasipse zaten günü gelince olacak yapacak bir şey yok biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim yardımcımız olsun seninde olacak inanıyorum gör bak

canım benim allah razı olsun darısı sağlıkla sizlere olsun
Vay vay vay diyorum nasıl sevindim anlatamam. Sende zaten o potansiyeli görmüştüm ben hamile kalabiliyorsun maşallah Allahım sağlıkla almayı nasip etsin çok mutlu oldum bu habere

Vay vay vay diyorum nasıl sevindim anlatamam. Sende zaten o potansiyeli görmüştüm ben hamile kalabiliyorsun maşallah Allahım sağlıkla almayı nasip etsin çok mutlu oldum bu habere
rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin arkadaşım

Sende çok destek oldun bana Allah razı olsun birtanem benim iyi ki varsın inşallah çok çok tatlı harika bir anne olacaksın oyyy kuzum benim. Allah bizlerede nasip etsin hayırlısıyla

Canım benim çok çok çok teşekkür ederim Allah senden de razı olsun Amin binlerce kez amin kuzum benim inşallah sende yazacaksın buraya böyle güzel sonuçlarını canım arkadaşım benim

Kuzum benim nasipse zaten günü gelince olacak yapacak bir şey yok biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim yardımcımız olsun seninde olacak inanıyorum gör bak
Sagol canım benim Rabbim bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun Az biraz dinleneyim yapılacak tahlillerimi yapayım bu arada aklımda soru işareti kalmasın sonra hayırlısıyla olur zaten.

Çooook sevindim tebrik ederim

Amin inşaallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbim :) bana alıncak dedi bakalım belki buda benm için hayırlısıdır bendede hidrosalpenks var

2gün yatılıyomus diye okuyordum heryerden kesiklerin cokmu yoksa küçğk mü acaba canım ameliyatta kırkmıyorum dogrusu ailem falsn şalırıyor hiç korkum yok ne acısından ne baska bişey dediğin gibi olumlu güzel sonuclae almak var işin ucunda ucunda ssbreden derviş muradına ermiş :) sonuc olarak güzel seyler yasayayım da diyorum o amlyt sürecnde canım acımış bana işlemez :) rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ya inşallah

3 tane yarım cm büyüklüğünde çok küçük yani, yok canım basit bi ameliyat olduğu için yatırma gereği duymuyorlar. Zaten insanın umrunda olmuyo o acı sonunu düşündüğün için

Kuzular şimdi sağlık ocağından geldim hemsirem iignemi vurdu ve inssalllah tutar sana da gebelik takibi açarız dedi okadar mutlu oldum ki o lafaama gelirken bi dükkandan köpek çıktı ve havladı okadar çok korktumki napcamii şaşırdım bebisime bişey olacak diye korktum

aaa cnm doğal yoldan mı çok şaşırdım aynı merkeze gidiyorduk . hayırlı olsun çok sevindim .

İnşallah canım arkadaşım o güzel günlerde yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…