Beklemek çok zor ya çok heyecanlı keşke benimde birden gelse transfer zamanım, bide transfer sonrası iki hafta var insanın içi içine sığmaz.

3 tane yarım cm büyüklüğünde çok küçük yani, yok canım basit bi ameliyat olduğu için yatırma gereği duymuyorlar. Zaten insanın umrunda olmuyo o acı sonunu düşündüğün için
aa sevindim şimdi sadece dikiş izleri falan olcak diye korkuyodum bide şimdi amlyttan çık hamile kalırsam hani dogum da ameliyatlı olunca normal olur mu acaba diyodum bunlar gerçi cok sonra düşünlck seyler ama insan düşünüyor işte benm eşim bşraz fazla sezaryen karşıtı ama basa gelirse vekiline yapck bişey yok hayrlısıyla Bebişim olsnda sezeryan normal önemsiz olur oan :) yinede öyle üzülmüştüm insanın eşi istemeyince kafasına takıyor ister istemez Sevşndim şimdi yani artk gebe kalırsam gebelik sürecime baglıyolarmş olcak normal yada sezeryan olması amlyt yüzünden sıkıntı olmck olmasın sevindm

Hayırlı olsun tedavin arkadaşım. Ben de yılbaşında başlamıştım. Farklı sebeplerden süreç uzadı. Şu an geçici menapozdayım, 2 tane 3.gün embriyom var dolapta. Aynı tarihlerde transfer olacağız gibi.

Ne iğnesi oldun ki saglk ocagındaki canım. Olmaz Allahn izniyle birşey Allahm korusun bebişini inşaallah. :))

Aaaa çok sevindim . Tebrik ederim arkadaşım. O kadar üzülmüştük bak vakti gelince nasıl oluyormuş. Çok güzel bir hamilelik geçirirsin umarım

Allaha emanet yavrun kuzum benim hiç merak etme inşallah o günlerde gelecek

Oyy benim canmm yaa hiç bir şey olmaz evvelallah sende hamileyim diye haber vereceksin inşallah bize seninde o mutluluğunu yaşayacağız

kızlar acil bir sorum var size. Yarın transfer olucağım biliyorsunuz.Az önce hastaneyi aradım.Biz anesteziyi hastanın isteği üzerine kullanıyoruz diyor. Bu işlemi anestezisiz yaptıran varmı?
Acı oluyormu?
Transfer genelde anestesisiz yapılıyor canım. Eğer ciddi anlamda bir korku panik durumun varsa yada geçmişte vajinismus gibi özel bir durumun varsa o zaman anestezi yapıyorlar. Anesteziye hiç gerek yok 10 dklık ufak bir işlem. Normal vajinal muayeneden bile daha kolay. Ayrıca transfer esnasında benm doktorum ekrandan göstermişti embriyonun konuluşunu. Çok güzel bir an bence yaşamalısın :)

Topik sahibi olarak bendenizi unutmayın kız bebelerinize damla adını koyun mesela beni anarsınız güzellerimşaka bir yana Allahım cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Herşeyden önemlisi sağlık inanın. Olmayınca hayata küsmek kendimizden geçmek çok faydasız. Her şeyden önce eğer biz sağlıklı mutlu olamazsak anne olmanın zorlamanın anlamı yok. Umutlu olacağız tabii ki o kadar uğraş veriyoruz ama önceliğimiz sağlık olsun eşlerimiz sağlıklı olsun iyi olsun...

kızlar acil bir sorum var size. Yarın transfer olucağım biliyorsunuz.Az önce hastaneyi aradım.Biz anesteziyi hastanın isteği üzerine kullanıyoruz diyor. Bu işlemi anestezisiz yaptıran varmı?
Acı oluyormu?
Canım transferde anesteziye gerek yok ki ağrısız bir işlem ve bence o anı yaşamak çok güzel bir duygu embriyo rahme bırakılırken o anı hissetmek görmek çok iyi gelecektir. Bu işlem normalde anestezisiz yapılır. Sende vajinismus var mı?

Acı oluyormu?
Ben 2 transferimi de anestezisiz yaptırdım canım ben acı duymadım açıkçası acı falan Bana kalırsa gerek yok anesteziye derim

ağrı olmayacaksa görmek isterim ay gözlerim doldu şuan da :)

vajinusmus yok diyebilirim.Zaten hsg de yaptırdım daha hafifidir o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…