kızlar acil bir sorum var size. Yarın transfer olucağım biliyorsunuz.Az önce hastaneyi aradım.Biz anesteziyi hastanın isteği üzerine kullanıyoruz diyor. Bu işlemi anestezisiz yaptıran varmı?
Acı oluyormu?
Selam arkadaşım ben 4 kere tüp bebek yaptırdım 4dündede narkoz verilmedi transfer yapılırken acı olmuyor merak etme Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberler alırsın inşallah

kızlar acil bir sorum var size. Yarın transfer olucağım biliyorsunuz.Az önce hastaneyi aradım.Biz anesteziyi hastanın isteği üzerine kullanıyoruz diyor. Bu işlemi anestezisiz yaptıran varmı?
Acı oluyormu?
Hastaya bağlı anestezi isteyip istemediği muaynelerini rahat yaptirabiliyorsan anastezisiz yaptir bn vajinusmu oldugum içinmuaynelerde zorlanıyorum onun için anestezi aldım insallh çok gzel geçer transferin. Ama sorunum olmasaydı anastezi almazdı izlerdim

Acı oluyormu?

Hayır canım acı olmuyor ben anestesisiz yaptırdım 5 dakika bile sürmüyor kısa bir işlem

Reactions: gve
5.gun embriyosu çıkar canım. Benim her iki tedavimde de transfer gününu saymazsak 9. Günde cikti

Kuzum benim aminn çok çok amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Alllah senden razı olsun senin sayende birbirimizi tanıdık sen olmasaydım bu kadar bilgiyi teselliyi nerde bulacaktık. Rabbim ol derse olur herşey allahm elinde biz elimizden geleni yapalimyeter . Inşallah hepimiz çok gzel anne olacağız

Kızlar bu gün size kocaman sarılasım var En ufak kaygılandığım,heycanlandığım zaman koşarak size yazabildiğim için çok şanslı ve mutluyum. O sıcacık yorumlarınız halden anlamanız bu dönemmde paha biçilemez.Sizin sayenşzde bu zamanları çok kolay atlattım. Yanlız olmadığımı anladım. Her birinizi ayrı ayrı kucaklıyorum.Hepinizi görmeden çok sevdim. Evden telefondan gireceğim takipteyim :)

dikkat et kuzum dinlen yorma kendinii çıtır anne

Oy kuzum benim nasıl güzel geliyor o anne kelimesi Allahım hepimize tatdırsın inşallah anneliği Yormamaya çalışıyorumda sürekli oturarak çalıştığım için sıkıntı oluyor biraz kuzum

Oy kuzum benim nasıl güzel geliyor o anne kelimesi Allahım hepimize tatdırsın inşallah anneliği Yormamaya çalışıyorumda sürekli oturarak çalıştığım için sıkıntı oluyor biraz kuzum
sen daha dur kese görcen kalp atışını duycan cinsiyet ikili tarama dogum çıtır anne seniiiiii arada kalk yavaş yürü kuzu sürekli oturma. Hastaneye habr verdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…