test günüde böyle oluruz işallah :)
canım transfer olduktan sonra ilk günler bol bol su iç rahim kasılmalarını azalttığı için tutunma kolaylaşır.
kabız olmamak için gün kurusu kaysı ye avakado ve havuç tüket arkadaşım

bol bol derin nefes al ver bir de devamlı yatma birde

Aaaa çok sevindim . Tebrik ederim arkadaşım. O kadar üzülmüştük bak vakti gelince nasıl oluyormuş. Çok güzel bir hamilelik geçirirsin umarım
evet çok üzüldüm kolay gebe kalamayan biri olarak tüp bebek tutup bir anda gitmesi çok üzdü
ama nasip bu zamana imiş çok şükür rabbime

darısı sizlere olsun bir tanem

çok teşekkür ederim.Hepsini uygulayacağım

Kızlar genelde hep yanıyodu miğdem ama bugün daha fazla yanmaya başladı çok rahatsız ediyo ya ne yesem yanıyo dikkat etsemde yanıyo

kızlar acil bir sorum var size. Yarın transfer olucağım biliyorsunuz.Az önce hastaneyi aradım.Biz anesteziyi hastanın isteği üzerine kullanıyoruz diyor. Bu işlemi anestezisiz yaptıran varmı?
Acı oluyormu?
Anestezi gerektirecek bir işlem değil transfer

Yok canım hiç korkma güve kelebeğini düşün okadar dikişler bir tane dikiş var oda bir haftada düşüyo kendiliğinden. Sezeryanla ameliyatın bağlantısı yok

kızlar yarın ikizlerimin kalp atışlarını duymaya gideceğim dua edin ne olur ikisininde kalp atışlarını duyayım çok heyecanlıyım
Ayy ikizmi bide inşallah canım kötüyü düşünme ve çağırma sen ruhen sağlıklı ol ki bebişlerinde sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…