Kızlar değerim artmamiş en son 18 di dört günde 24 olmuş kimyasal gebelik olabilir dedi Dr bizede heyecan oldu bu dört gün ama Dr hala umutlu bı son kez cuma günü yapalım labaratuvar yanlışlıkları çok oluyor dedi ama tabiki bizim umudumuz bitti hayırlısı böyleymiş

umutsuz olmak yok. Denemeye devam edicez

Kızlar ya kürtaj olduktan ne kadar zaman sonra dondurulmuşlarla tedaviye başlayabilirim fikri olan var mı? İnsan yıkılıyor ama gene de çabalamaktan vazgeçmiyor. Bi an toparlanayım da tekrardan deneyeyim istiyorum. Doktorum da immünolojik tedavı yaparız bazı ilaçlar verecez dedi telefonda yanlış anlamadıysam tekrar düşük olmasın diye sanırım Doktorumun konuşmasından bazen anlamıyorum. Bu tedavinin ne olduğunu da bilmiyorum.

Allah senden de razı olsun iyi ki tanımışım seni güzelim benim inşallah duaların kabul olur Allah nasip eder o güzel duyguyu yaşamak. Sizleri tanıdığım için çok şanslıyım

ağrı olmayacaksa görmek isterim ay gözlerim doldu şuan da :)
Benim ilkinde ağrım oldu ağladım bile hemşirenin omuzunu parçalamış bile olabilirim..doktorumun eli haylice hızlı ve ağırdı:/ 2. Denememde sabaha kadar o korkuyla uyuyamadım ama ilkiyle alakası yoktu .. doktorum ve hemşireler çok rahatlattı beni hafif bi kasılma ve ekrandan izlemiştim .. idrara sıkışık ol mutlaka çok önemli..
İnşallah güzel güzel haberler alırsın şimdiden hayırlı olsun

Üzülmeyin Rabbim hayırlısından ayırmasın. Hayır görünen de şer, şer görünen de hayır vardır.

Sağlığınız yerinde olsun inşallah bebeklerde en uygun zamanda gelir

Üzülmeyin Rabbim hayırlısından ayırmasın. Hayır görünen de şer, şer görünen de hayır vardır.

Sağlığınız yerinde olsun inşallah bebeklerde en uygun zamanda gelir
Çok sağol desteğin için
Haklısınız en önemlisi sağlık sağlığımız yerinde olsunda bebeğimde hayırlı vakitte gelir inşAllah rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin

Çok sağol desteğin için
Haklısınız en önemlisi sağlık sağlığımız yerinde olsunda bebeğimde hayırlı vakitte gelir inşAllah rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin
Amin inşallah. Üzülüyoruz ama sonra biraz durup düşününce insan bugününe şükür ediyor. Düşukle sonuçlanan gebelikler genelde sağlıksız bebekler nedeniyle oluyor bir ömür engelli bir evlat bakmak neyse ama normal bir insan olamayacak dışlanacak düşüncesi insanı çok üzüyor bu sadece düşüncesi Rabbim böyle evlatları olanlara yardım etsin. 3 aylıkken down sendromlu bir bebek düşük yaptım 6 yılda bir kez olan gebeliğimdi çok üzüldüm ama devam ettiğini düşünüp yasayacagi günleri düşündükçe rahatladım Rabbim bizler için en hayırlı olanı verecektir muhakkak inşallah tez vakitte ve sağlıkla.

Çok sağol desteğin için

Gecmis olsun cnm uzulme bende ayni seyi yasadim muhtemelen kimyasal yasiyosin doktorum ayni seyi dedi banada farkli bir yerde yaptirmanin etkisi olabilir bwlki diye umitlendirdi beni ama alakasi yok hasi oynasa bile az bi fark olur baska yerlerde yaptirdigimizda rabbim.insallah en tez zamanda nasip eder bizlerede hayirlisiyla

Çok doğru söylüyorsun. Bizler en hayırlısını istiyoruz ki Rabbim sağlıksız olanı acı da olsa alıyor bizden demmeki hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremizde yok.

Uzun zamandan sonra pozitif bir değer görmek iyi geliyor insana daha öncede bir düşüğüm olduğu için bu pozitif değere çok bağlamamistim kendimi lakin genede üzülüyor insan
Rabbim en hayırlısını ve sağlıklısını versin içi evlat hasretiyle kor olmuş anne adaylarina
Bu arada sanada çok çok geçmiş olsun canimm

Son düzenleme:
Çok sağol canım sanada geçmiş olsun. Bugün 70 ve üstü bir değer bekliyorduk normal olsa bu kadar düsük bir değer çıkmazdi zaten hakkımızda hayırlısı böyleymiş Rabbim tez vakitte hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşAllah.

Merhaba arkadaşlar bir düşük değer de benden 2 adet 5. Gün embriyosu 8. Gün 36.7 10. Gün 40. 7 cıktı merkez ile görüştüm şimdi ve ilk başta 2 embriyonun tutunmuş olabileceğini ama tek embriyo ile devam edebileceğini ve bu yüzden değerim fazla artmamış olabileceğini dile getirdi. 2 gün sonraki değerin önemli olduğunu söyledi ama çok tedirgin oldum şimdi bu şekilde olan var mı . 2. Değer düşük olup sonra artan ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…