Kizlaarrrr. Cuma yada cumartesi yumurta toplama işlemim gerçekleşecek. Ama orucumu tutmayida çok istiyorum. Siz bu dönemi nasıl geciriyosunuz. Tavsiyleriniz varmi?? Transfere kadar tutsammı acaba napsam çok kararsizim

Benimde takibim var ve iğne oluyorum 6da malesef bende tutamıcam cuma günü de kntrole gidicem eger tekrar iğne ilaç verilmese tutarım bende üzüldüm baya buna

Kizlaarrrr. Cuma yada cumartesi yumurta toplama işlemim gerçekleşecek. Ama orucumu tutmayida çok istiyorum. Siz bu dönemi nasıl geciriyosunuz. Tavsiyleriniz varmi?? Transfere kadar tutsammı acaba napsam çok kararsizim
Ilaç kullanıyorsan nasıl tutucaksn canım tutamadıgın günleri sonra tutucaksn mecburen

Yumurta toplama aşamasında bir dolu ilaç kullanılıyor. Ayrıca anestezi alınıyor. Oruç tutulamaz sanırım.

Allah senden de razı olsun iyi ki tanımışım seni güzelim benim inşallah duaların kabul olur Allah nasip eder o güzel duyguyu yaşamak. Sizleri tanıdığım için çok şanslıyım
güzel yürekli arkadaşım benim insallh hepimiz tadıcaz o duyguyu . Bende çok şanslıyım

Yumurtada toplama sonrası birçok ilaç kullanıyorsun ayrıca transfer dede katkat artıyor. Hepside saatlik ilaçlar aynı saatte alman çok ooneemli olacak. Bunlar zaten engel olacak sana .

Merhaba kızlar günaydın güzel haberler alacağımız günler haftalar aylar yillaaaarrr olsun inşallah. 1 aydir gecmisti lekelerim Geçen hafta cuma pat yine başladı. Dr.a gittik herhangi bir sorun yok şükür:)) gelmişken ikili testinize yapalım dedi normalde yarın olması gerekiyordu büyümüş gününe göre . Yapıldı ense ölçümü vs.guzel cıktı şükür . Yarında kan sonucu alacağız inşallah oda güzel çıkar

çok şükür çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah

ayy çok sevindim canım gözün aydın nasıl merak ediyordun testin sonucunu maşallah maşallah kuzuya cinsiyet için birşey söyledimi dr

kızlar günaydın sabah ikizlerimin kalp atışını duydum öyle mutluyum ki anlatamam Allah herkese nasip etsin böyle bir duyguyu
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al meleklerini inşallah

ayy çok sevindim canım gözün aydın nasıl merak ediyordun testin sonucunu maşallah maşallah kuzuya cinsiyet için birşey söyledimi dr
Evet canım şükür sagolasin ense falan güzel dedi. Ama bu kezde kanı merak etmeye başladım hep biseyler buluruz biz merak edilecek ne olacak bu halimiz yarın öğreneceğiz onuda hem göruruzde. Dr un sezeryani vardı hasta masada bekliyor ded gulduk baya .koştur koştur gitti cinsiyet soramadım telaştan dolayı ama yarın kurcalayacagim

kızlar günaydın sabah ikizlerimin kalp atışını duydum öyle mutluyum ki anlatamam Allah herkese nasip etsin böyle bir duyguyu
Günaydın kuzu çok şükür rabbim sağ sağlım gucaginada almayı nasip etsin benimde pazartesi sonucum var inşallah busefer tutmuştur

haklısın canım yaa bende şimdi kese sonrasında kalp atışı sonrasında nifty testi sonucu gelene kadar rahat yok
gelişme olursa haber et oldumu

artık gebelik takvimi yakışır canım hamişime :)

Günaydın kuzum allah şükür iyisiniz inşallah kan testinde gzel çıkar dualarım sizinle cinsiyetinide öğrendik mi tamam 4 benim içinde dua et kuzum inşallah pozitif sonuç alirim

Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin ponçiklerini :) İnşallah bende duyarım miniğimin minicik kalbini Son 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…