Şuan kaçıncı haftadasınız acaba

transfer sonrası 11. günümdü 644 çıktı. 3. denememdi rahatlama kadar 2 gün sonraki testin de stresi devam ediyor. inşallah katlanır

Canım çok güzel çıkmış değerin inşallah kat kat artarak devam eder Allahım tamamına erdirsin inşallah

Kuzum benim çok üzüldüm ama olsun senin nasibinde bu varmış hayırlısı buymuş inşallah ilk denemende alırsın pozitifi dualarımda olacaksın her zaman canım benim

haklısın canım yaa bende şimdi kese sonrasında kalp atışı sonrasında nifty testi sonucu gelene kadar rahat yok
gelişme olursa haber et oldumu

artık gebelik takvimi yakışır canım hamişime :)
Ayyy canımmmm inşallah yarın yapacağım:))) nifty testi yaptırman çok güzel kesin sonuç alacaksin inşallah kese kalp bütün testler falan derken hepsi güzel geçecek allah yardımcımız olsun sağlıkla kucaklarimiza alalim

Günaydın kuzum allah şükür iyisiniz inşallah kan testinde gzel çıkar dualarım sizinle cinsiyetinide öğrendik mi tamam 4 benim içinde dua et kuzum inşallah pozitif sonuç alirim
Amin allah razı olsun canım benim inşallah sende güzel haberi alacaksin hiç kötü düşünme ben inanıyorum kalpten

Canım doktorun dediği gibi olabilir önemli olanda 2 gün sonra güzel artış olması. İnşallah kat kat artar çok okudum ben burada bundan daha düşük değerlerin arttığını sende onlardan biri olursun inşallah

Kizlaarrrr. Cuma yada cumartesi yumurta toplama işlemim gerçekleşecek. Ama orucumu tutmayida çok istiyorum. Siz bu dönemi nasıl geciriyosunuz. Tavsiyleriniz varmi?? Transfere kadar tutsammı acaba napsam çok kararsizim

Canım çok çok kaliteli embriyolarını olur inşallah ama ilaç yutman gerekiyor ilaç veriyorlar çünkü sabah akşam nasıl tutacaksın o şekilde ya da olmadı bi sahurda bi de akşam yutarsın doktoruna bir sor istersen kuzum

kızlar günaydın sabah ikizlerimin kalp atışını duydum öyle mutluyum ki anlatamam Allah herkese nasip etsin böyle bir duyguyu

Ayy canım benim amin amin inşallah hayali bile nasıl güzel her birimiz gerçeğinide yaşarız inşallahh Allahın izniyle

Günaydın canım benim ohh çok şükür Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Transfer oldugun günden itibaren sayılıyor dimi :) maşaallah rabbim sağlıkla kucagına almayı Nasib etsin. Cinsiyet için erken değil mi onu meral etrimde oyuzden sordum
Amin insallah. Tup bebek oldugunu biliyor dr.umuz ama sisteme sat a gore kaydediyor hep o kistas aliniyor. Ikili testte ayrı ayrı inceleniyorya gözükebiliyor bazen ama genelde 16 dan önce soylemiyorlar. Özel olunca söylüyor kimi dr. Soracağım yarın bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…