haklısın canım yaa bende şimdi kese sonrasında kalp atışı sonrasında nifty testi sonucu gelene kadar rahat yok
gelişme olursa haber et oldumu

artık gebelik takvimi yakışır canım hamişime :)
Canım ben de 2li 3lü tarama yaptırmadan sadece nifty test yaptırmak istiyorum. Henüz tam karar veremedim ama. Fiyatları nasıl bilgin var mı?

Canım ben de 2li 3lü tarama yaptırmadan sadece nifty test yaptırmak istiyorum. Henüz tam karar veremedim ama. Fiyatları nasıl bilgin var mı?
2000-2500 arası diye duydum canım ben. 8-9 haftalarda alınan kandan bakılıyormuş 10 güne sonuçlar geliyormuş
yaşın kaç senin arkadaşım ben ikili testte zaten riskli çıkar diye uğraşmadan bunu yaptıracağım

yaşım 34. Ben de diğer testlerin güvenilirliğine pek inanmıyorum o nedenle nifty yaptırayım diye düşündüm.

canım nerde oturuyorsun senin haftan gelmiş bu test için en iyisini yaparsın imkanın varsa
Ankara'dayım. Cuma günü kontrolüm var doktorumla görüşüp ona göre karar vereceğim bakalım. Her yerde yapılmıyor galiba bu test değil mi? Belli laboratuarlar yapıyordur.

Aranızda tedavi sürecinde yada normalde sigara kullananlar var mı tedaviyi olumsuz etkilermi
canım ben içiyordum tüp bebek sürecinde rahim kalınlığına bakıldığı 14. gün kontrolünde bıraktım taki düşük olana kadar içmedim.
Yumurtlama toplama döneminde de bıraktım embriyolara etkisi kötü olmasın diye

bırakabiliyorsan içme arkadaşım

Ankara'dayım. Cuma günü kontrolüm var doktorumla görüşüp ona göre karar vereceğim bakalım. Her yerde yapılmıyor galiba bu test değil mi? Belli laboratuarlar yapıyordur.
ankarada illaki yapan vardır canım denge labatuvarları en güvenilir lab. ona bak istersen ankarada
inşallah güzel haberler alırsın arkadaşım yaptırdığında banada haber verirmisin
benimde herşey yolunda giderse 3-4 hafta sonra yaptırmam gerekecek

inşallah canım yaptırırsam haber veririm tabii ki.

Herkes :)))) 1 kere kustum onun harici sabah akşam sadee ce bulantı oluyor. Ama mide yanması çok fazla oluyor
Allahım öldürüyo beni miğde yakcak bişey yemiyorum sabahtan akşama kadar yanmadan öldüm dün de sol kaburgamda ağrı vardı şimdi iyyiim çok şükür

Aranızda tedavi sürecinde yada normalde sigara kullananlar var mı tedaviyi olumsuz etkilermi
lütfen içmeyin

zamanında annem bana hamileyken sigara içmiş, doktoru da bıraktığında daha stresli oluyorsan zararı daha fazla diye bıraktırmamış

şimdi tüm hayvan alerjim vs hep annemin hamilelikteki sigaraları yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…