Bnde seni merak ettim çok şükür kavusmussun yavruna Allah kucagina almayı nasip etsin inşallah canım

Canım benim sizler ne kadar güzel arkadaşlarsınız öyle ya okudukça nasıl da mutlu oluyorum Rabbim hepimize yaşatsın o evlat duygusunu inşallah aminn kuzum benim amin inşallah

Aynen burda hep birbirimizi anlıyoruz herkesin hedef ayni acilar benzer böyle arkadaşlıklar bulmak zor aile bile anlamıyor insanı burayı seviyorum rahatlatiyr valla Allah isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin ramazanda hepimizin yüzü gülsün insallah

Ya zaten günde 1-2 taneydi bazende hiç eşim içiyor oyuzden canım istiyodu ama iğneye basladıgım gün agzıma sürmedim ogünden bugüne en son persembe içmiştim. Tutuyorum kendimi bakalım belki bu vesileyle tamamen hayatımda cıkar çnkü transferi kadımda düşünüyor doktorum. Daha ameliyatı olcagım için. I sürece kadar tutarsan kendimi gerisi zaten pozitif olursa bebegin için elimi sürmem

Kuzum benim çok üzüldüm ama olsun senin nasibinde bu varmış hayırlısı buymuş inşallah ilk denemende alırsın pozitifi dualarımda olacaksın her zaman canım benim
Allah razı olsun canım.hakkimizda hayirlisi böyleymis demekki inşAllah senin hamileliğin sorunsuz sağlıklı bir şekilde devam eder canimm

Bişey daha sorucam arkadaslar cok soru soruyorum sanırım adet dönemindeyim iğnelere basladım bugün son iğnem yarın kontrol var devam edermiyim iğneye bilmiyorum yalnız bugün bitmiş gibiydi adetim ve az önce aşırı bir sekilde sanki yeni olmuş gibi gelmiş neden böyle oldu acaba iğne yaparmı zaten ara ara kasıklarma dogru bir sancı cız cız ediyor içim buarada normalde adeti sancılı olmaz bu iğneden olabilir ama kanaması nedeniyle adet bitmişken tam bitti derken bilginiz varmı

Kızlar merhaba,
Ramazan başlıyor Rabbim bu mübarek ayların hürmetine gönlünüzden geçenleri ömrünüze hayırlı eylesin inşallah.Bir kaç kişi beni etiketlemiş allah razı olsun unutmamışssınız beniÖnümüzde uzun yol var 7/24 bebek bebek diye kafayı yemek ıstemıyorum.Daha iyiyim çok şükür önüme bakmaya çalışıyorum hayat bana neler getirecek bekleyip göreceğim.Bir bebek çocuk ya da aile görünce içinin cız etmesini daha önce de yaşıyordum ama kayıplarımdan sonra yüreğim yangın yeri gibi artık gerçekten yandığını hissediyorum kulaklarımdan ateş çıkacak gibi oluyor.Benim imtihanım da bu biliyorum sabrediyorum şükrediyorum halime.Bunu okuyan kardeşlerim kahretmeyın kendınızı Rabbım vermıyorsa bir sebebı var her zaman hatırlayın bize anamızdan babamızdan kocamızdan yakın olan Rabbimiz ve onun kadar bizi kimse sevemez.Eşimle birkaç vitamine başladık bende kullanıyorum.Eşımde pek düzelme olacağını ıhtımal vermıyor doktorlar.Ay sonunda Kaan Aydos a gideceğiz umarım bizim için umut olur.Durumumuza göre kurban bayramından sonra bir deneme yapmak daha yapmak ıstıyorum belkı sene sonunu bulabılır.Rabbim kısmet ederse olur eğer olmazsa evlatlık almak ıcın başvuruda bulunacağız.Kendım dogurmusum ya da doğurmamışım hıc onemı kalmamaya başladı artık ben aıle olmak ıstıyorum gerçekten istediğim bu. tugken cnm umarım sen de bebişinde iyisinizdir.Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıklı doğmasını nasip eder inşallah. INCIK BONCUK Egehanezra KoncuyUmay Dlk2606 C cerenimo0 Eneaciz kinalikadin kızlar ve daha yazamadıklarım umarım iyisinizdir hepinizin Ramazanı mübarek olsun.Yüreklerinizden öpüyorum

oooyyyyy Canımcım gelmiş cook özledim seni çoook yazdım etiketledim cvb vermedin ama biliyorum gremiyorsun fazla olsun kuzum yeterki iyi ol inşallah tekrardan o duyguyu yasiycaksin anne olacaksın kuzum rabbim kimsenin evini ocağını kucağını çocuksuz bırakmasın ben tedaviye başladım bugün transferin 6.günü pazartesi test yapılacak. Inşallah gzel sonuç alırım bu arada seniinde ramazanın mübarek olsunn kuzummmmmmmm

Ankara'dayım. Cuma günü kontrolüm var doktorumla görüşüp ona göre karar vereceğim bakalım. Her yerde yapılmıyor galiba bu test değil mi? Belli laboratuarlar yapıyordur.

Bende Ankara'da oturuyorum sat 23.12.2017 Nifty testini 20 Mart 2018 tarihinde yaptırdım. Çok şükür sonucumuz iyi çıktı. Test sonucu 31 Martta hem bana hem doktoruma mail adresi ile postalandı. Doktorumun yönlendirmesiyle Genoks Genetik hastalıklar Tanı Merkezinde yaptırdım. Cinnah Cad. üzerinde. Ücret 1500 TL idi. Aynı testi HRS hastanesi 2600 TL yapıyor. Ancak Laboratuvar çalışanları fiyatın böyle uygun olmasının nedenini, doktorumla aralarında olan bir anlaşma olduğunu söylediler. Yine de bir araştırın isterseniz. Bir De Türkiye'de bir tek İzmir Tepecik Hastanesinde ücretsiz olduğunu okumuştum. Araştırmaya değer.

Güzel sonuçlar diliyorum A anneveoglusu ruhum_mavi

Öncelikle sizin sonucunuz hayırlı olsun. Fiyat iyiymiş orada. Bir fiyat araştırması yapmak lazım aslında.

Canım benim yaaa tüylerim diken diken oldu herşeye rağmen iyi olmana çok sevindim.ramazanin hurmetine rabbim A anneveoglusu gibi sanada doğal yoldan mucizeni göndersin sağlıkla devam etsin ve buyut inşallah çok zor imtihan kimseye anlatayamıyorsun ama içimiz yangın yeri inşallah kaan aydos sizede başkalarına olduğu gibi umut olur uğurlu gelir ama inşallahta ona gerek olmadan mucizen gelir rabbim kalbinden geçen her duayı kabul etsin amin

S sinemis25 canım buarada iyiyiz şükür ikili test sonucunu öğreneceğiz yarın . Duaların hep bizimle biliyorum Allah razı olsun

canım sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim ne mutlu artık rahat bir nefes alırsın
kaçıncı haftada yaptırdın sen o zaman canım
devam ederse gebelik araştıracağım bakalım nasip

Allah razı olsun canım.hakkimizda hayirlisi böyleymis demekki inşAllah senin hamileliğin sorunsuz sağlıklı bir şekilde devam eder canimm

Canım benim aminn inşallah Allah razı olsun en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahh

Aynen öyle canım benim burda herkes herkese dualar ediyor ne güzel her derdime çare buluyorum sayenizde Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah amin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…