canım sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim ne mutlu artık rahat bir nefes alırsın
kaçıncı haftada yaptırdın sen o zaman canım
devam ederse gebelik araştıracağım bakalım nasip

takvim olarak 12+3 idim ama USG ölçümünde bebek 5 gün kadar büyük görünüyordu. Bunu kanı alan yetkiliye söyledim USG ölçümünü yazdı yani 13 hafta 1 gün.
Allah gebeliğinin sağlıklı devamını nasip edecek inanıyorum ve dua ediyorum.

Canım çok şükür iyiyim bende yola devam ediyoruz yapacak bir şey yok. Verecek olan Rabbim biz elimizden geleni yapıyoruz ne yapalım. İnşallah hakkında hayırlısı olur yolun açık olsun

Senin rahatsızlığın neydi acaba canım dogal yolla olduya merak ettim sakıncası yoksa
açıklanamayan infertilite birde miyon vardı o alındı 3 tez son 6 yılda ama yinede gebe kalamıyordum
oğlum 14 ay korunmasız ilişki sonucunda doğal yoldan olmuştu

Canım benim seninde Ramazanın mübarek olsun en kısa zamanda güler yüzün bizleride sevindirirsin inşallah Rabbim sanada ve tüm isteyenlerede nasip etsin çok şükür pozitif aldım bende sağlıkla sıhhatle kucağıma aldığım günleride görürüm inşallah çok iyi bak kendine yaz arada böyle

Kızlae birşeu sormuştum ama kimseden cevao alamadım adetken iğnelere basladı iğnenin son günü bugün yani 5. Gün eger doktor bidaha vermezsen tabi adetim bitti sanarken yeni oluyomuş gibi kanamam oldu anlamadm bunu ve belimde kasıklarmda agrı var bacagıma vuruyor.sebebini bilen yokmu

açıklanamayan infertilite birde miyon vardı o alındı 3 tez son 6 yılda ama yinede gebe kalamıyordum
oğlum 14 ay korunmasız ilişki sonucunda doğal yoldan olmuştu
Anladım ne güzel bak 2.bebişinde dogal yolla oldu elhamdülillah rabbim hepimize nasb etsin sende saglıkla al kucagına inşaallah :) ben burda herkese canım cicim yazarken utanıhorum biraz sanırım bende çok büyük kişiler var kusuruma bakmayın artık yaslarınızı bilemiyorum ve burda kader arkadasıyız yaşın önemi yoktu diye düşünüyorum :)

benim normalde 3 gün sürer adetim. iğnelere başladığım ay 3.gün bitecek diye beklerken arttı ve 8 gün sürdü. Normal yani.

benim normalde 3 gün sürer adetim. iğnelere başladığım ay 3.gün bitecek diye beklerken arttı ve 8 gün sürdü. Normal yani.
Pzaman normally bişey yani bu korktum dedim biranda biten bişey neden bukadat fazla ve sancılı şekilde ger döndü diye

Benim gecen ay olmustu canim 3 gun surdu bitti gibi oldu 5.gunde tekrar yogun olarak baslamisti. Ben normal oldugunu dusunuyorum.

son kez adet oluyorum ve rahim kendini temizliyor diye düşünerek olumlama yapmıştım :) gerçekten de öyle oldu
Ayyy negüzel maşaallah çok sevindim yüzü güldü hemen düşğndüpün şeyin olmasına elhamdülillah :) ama benim öyle olamıcak ameliyat olcam önce tüplerim alıncak ikiside . Doktke büyük ihtimal kasımda transfer biraz dinlenmen gerekecek dedi çünkü daha cuma günü kist ameliyatı oldum kesik falan yok gerçi sıvı alındı sadece narkoz verildi Oyuzdnde olablr mi ki kanama devam ediyor yara falan yok ama.

canım hayırlısı olsun, en doğru zaman ne zamansa o zaman olsun. Geçmiş olsun sana da. Belki kist ameliyatından olabilir bilemiyorum ki.

canım ne demek ne kusuru ben takılmam öyle şeylere, allah razı olsun amin güzel dileklerin için
inşallah rabbim herkese gönlünden geçeni sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin beklemek bu uğurda maddi manevi ve bedenen sınanmak çok zor biliyorum çünkü

Kızlar Merhaba nasılsınız Doktordan geldim adet olamadığım için doktor oldun olacaksın gibi bence ilaç vermim kendiliğinden gelsin dedi bende öyle düşünmüştüm zaten. Stres den gelmemesi doğal diyor. Size sorum olacak adet söktürücü ne önerirsiniz bitkisel ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…