hoşgeldin kuzum inşallah sende en kısa zamanda bebisine kavuşursun

yaaa çok sevindim kuzum inşallah katlana katlana değerin artar. Bana da dua et pazartesi test yaptircam

Canım benim iyi yapmışsın bencede olursun inşallah bir kaç güne hep bu stres hep Ada çayı var benim bildiğim kuzucum

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)

Canımm bu süper bir haber değerinde gayet iyi tebrik ederim canım benim Allahım devamınıda getirsin inşallahh öyle güzel bir duygu ki Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah

Kızlar lütfen yardım.
Benim transferimin 3. Günü ateşim biraz yüksek.
Böyle birşey normal mi?

Canım kullandığın ilaçların yan etkileri olabilir belki çok yükselirse doktoruna danış mutlaka benimde transferin son günlerine doğru ateş basması oluyordu ama hiç ölçmedim

Canımm bu süper bir haber değerinde gayet iyi tebrik ederim canım benim Allahım devamınıda getirsin inşallahh öyle güzel bir duygu ki Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah
tesekkürler cnım.. dilek aynı dönemlere gelcez demiştim öylede oldu :) aynen canım ne garip bi hismiş ne tarifsizmiş.

tesekkürler cnım.. dilek aynı dönemlere gelcez demiştim öylede oldu :) aynen canım ne garip bi hismiş ne tarifsizmiş.

Aynen öyle canım benim Allahın izniyle sağ salim kucaklarımızada alalım inşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

Adaçayı, civan perçemi ve maydanoz suyu canım Bunlar söktürür tedaviye başlamadan eski dönemlerde kullandım civan perçemini baya iyi söktürüyor ama tedavi de hiç kullanmadım yan etkisi olur mu onu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…