Kızlar benim sonuç negatif.5.gün çok iyi 2 embriyo koydular ama olmadı.bu ikinci denememiş.Bi süre ara vereceğim.çok yıprandım
Hayırlısı olsun canım vardır bunda da hayır diyeceğiz . Üzülme diyemeyeceğim ara vermek en güzeli kendini iyi hissettiğin de tekrar başlarsın

İyiyim canım benim çok şükür pozitif çıktı sonucum Allahım devamını getirsin inşallah. Sen nasılsın iyisindir inşallah canım benim
Yaaaaa nasıl sevindim çok şükür canım darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza inş. Hayırlısı ile kucağımıza alalım. Benimde çok şükür iyi gidiyor şimdi 10 hfta oldu. Her gün ayrı bi heyecan oluyor.

Kızlar benim sonuç negatif.5.gün çok iyi 2 embriyo koydular ama olmadı.bu ikinci denememiş.Bi süre ara vereceğim.çok yıprandım

Canım nasibinde yoksa nasıl olursa olsun olmuyor senin için hayırlı olan buymuş Allahım diğer denemende nasip etsin inşallah sende dinlen kafanı dağıt güzelce beslen kuzum herşey gönlünce olsun inşallah

Canım benim çok şükür Allahıma yaşattı bu mutluluğu banada amin Allah razı olsun kuzum benim Ohh maşallah iyice büyüyor bebişin Rabbim kucağımıza alacağımız günleride yaşatsın inşallah

Hosgeldinizz yine bildirimleri kacirmisimm gec kaldjmmm guzel haberleree

Amin inşaallah evet zor hepimizin dert ortağıyız burda brbrimizi en iyi bizler anlarız ailelerimiz bir yere kadar anlıyor en iyi yasayan bilir brbrmze destek oluyoruz ne güzel

Ay valla mı yaa hayırlı olsun cnm çok sevindimm Hayırlısıyla Rabbim doğmasını nasip eder inşallah.Gözün aydın cnm benim

Canım bende henüz başlayamadım tedaviye maalesef adet göremediğim için az önce ada çayı ve civen perçemi bi tutam ikisini karıştırıp içtim valla :))

Canım bende henüz başlayamadım tedaviye maalesef adet göremediğim için az önce ada çayı ve civen perçemi bi tutam ikisini karıştırıp içtim valla :))
Söktürür canım 2 güne kalmadan olursun bir de fazla acele ediyoruz biz geçen sefer ben de öyleydim bekleyince inadına gelmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…