Kesinlikle etkilermiş canım.. biz kullanmıyorduk ama doktorumuz sadece bunun sonucu etkileceğini söylemişti bize.
Tutuyorum kendimi bu vesileyle bırakmış olurum cok bagımlı değilm zaten öyle olsam 5gündür dayanamazdom heralde eşimde şaşırıyor canım şstemiyoe diyorum aslında istiyo ama anne olabilmek aşkına sabrediyorum zaten hamile kalırsam dahada bebegme zarar vermem

Ben puregon ve menopur kullandım bunun yanın da bir de lucrin diye bir iğne vardı yumurta toplama öncesi sonra donduruldu zaten . Transfer sürecinde de lucrin kullandım baya . Şimdi ağrı kesici bile içmicem
Bana dr agrin olunca parol icebilirsin demisti bende inadimdan butun gece agridan uyuyamasamsa ilac icmedim hic ne yaparsam kardir dedim

A anneveoglusu kendi kendine mi oldu ay inanmıyorum ya düşük olmuştu koruyucu ailelik fln diyordun.Rabbim nasıl büyük ya resmen test etmiş seni sonrada demiş al bakalım oğluşuna kardeş geliyor yani ne güzel cnm Rabbim kabul etmiş dualarını sağlıklı sıhhatli doğar inşallah yavrun
Ben iyiyim cnm çok şükür Rabbim beterinden korusun. kayınvalideme söyledim artık üstümüze gelmesin diye ikimizde de sorun var dedım elımızden gelenı yapıcaz fln dedım verdıgı cevapları yazamayayım şu mübarek günlerde gönlüm kırgın kızgınım da Allaha havale ettim vardır elbet bır bıldiği.Kaan Aydos ta bize iyi gelecektir inanıyorum en azından daha net önümüzü göreceğiz diye düşünüyorum.Derdi olanın halınden dertlı anlarmış.Rabbim kimseye dermansız dert vermesin amin.Kendıne dıkkat et cnm aklına geldıkce bana da bı dua et kabul olur belkı

Ay valla mı yaa hayırlı olsun cnm çok sevindimm Hayırlısıyla Rabbim doğmasını nasip eder inşallah.Gözün aydın cnm benim

Canım benim güzel kalpli sabırlı arkadaşım benim Allahım razı olsun aminn inşallah darısı en kısa zamanda senin ve tüm isteyenlere inşallah dualarımdasınız her zaman

Valla cnm çok etkilenmek ıstemıyorum tedavı surecınde de degılım kafayı yemeyeyım kendı kendıme derdım o.Ben de hepınızı ozledım cok destek oldunuz bana hepınız.Allah razı olsun hepınızden.Ne güzel kuzumm transfer olmuşsun inşallah olumlu olur çook güzel bir Ramazan gecırırsın ıyı dusun ıyı olsun.Rabbım yardımcın olsun çookk çook öpüyorum seni kuzucuk

Canım benim güzel kalpli sabırlı arkadaşım benim Allahım razı olsun aminn inşallah darısı en kısa zamanda senin ve tüm isteyenlere inşallah dualarımdasınız her zaman
sağol cnm allah razı olsun hepınıze dua edıyorum bir bir hepımızın yuzu guluyor gulecektır de sadece herkesın bı zamanı var onu bekliyoruz çok dikkat et kendıne.rabbım yardımcın olsun ınsallah

evet canım 11 nisanda düşük kanaması oldu bir daha adet görmedim. hala koruşucu ailelik düşünüyoruz
inan benim hiç olmayacak vakitte rabbim nasip etti eşim 23-25 nisan arası il dışında görevli idi 3-6 mayıs arası balkanlar turuna katıldık otobüsle ordan oraya yürüdüm koştum hopladım nasip olunca oldu. Söyle söyleyim troid ilacı ile folik asit bile içmedim bu süreçte nede olsa hemen gebe kalamıyorum diye dr ile ilk adetle rahim fimli çekelim diye konuştuk

rabbim sana ve tüm arkadaşlada hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Allah işte ya ol deyınce nasıl oluyor.Tedavi görüyoruz evde 12 gün yat sonuç dusuk, hopla zıpla kendı kendıne olsun.Gercekten cok sevındım cnm inşallah koruyucu aıle de olurusnuz kocaman bı aılen olur ne güzel

biz bunun için burdayız aile gibiyiz biz burda kuzu. Inşallah pozitif olurda bnde sevinirim nasip herşey. Bende öpüyorum kuzucum

sağol cnm allah razı olsun hepınıze dua edıyorum bir bir hepımızın yuzu guluyor gulecektır de sadece herkesın bı zamanı var onu bekliyoruz çok dikkat et kendıne.rabbım yardımcın olsun ınsallah

Aynen öyle canım benim amin çok çok amin inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah kuzum

Aynen öyle nasip olunca herşekilde oluyor ama yarın keseyi görürsem çok mutlu olacağım bakalım rabbim inşallah sağlıkla nasip ediyordur
rabbim herkese hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah

Aynen öyle oldu anneveoglusunun rabbim buyuk bi sekilde kulunu goruyor yardim ediyor canim insanlar özellikle bu konuda çok acımasız ben kayinvalidem ve annem harici daha kimseye demedim bu haftayı atlatıp sonra kardeşlere vs.soyleyecegiz. allah sana yardimetsin hep dualarındasın inşallah olacak ben canı gönülden inaniyorum.acimasizlarida allaha havale ediyoruz

Aynen ya şok oldum resmen geçen ay hastalanamadım diye üzülürken şimdi de niye geldi şimdi bu diye. Ayy iyice kafayı yedim ben yaa psikioloji hiç iyi değil
Ah kuzum ah yalnız değilsin emin ol Sen kaç gün olmamıştın cnmm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…