Aynen öyle nasip olunca herşekilde oluyor ama yarın keseyi görürsem çok mutlu olacağım bakalım rabbim inşallah sağlıkla nasip ediyordur
rabbim herkese hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah
Canım yarın mı randevun benimde yarın 11 de inşallah keseyi göreceksin.bide ikiz olmuyor mu valllaaa

Canım yarın mı randevun benimde yarın 11 de inşallah keseyi göreceksin.bide ikiz olmuyor mu valllaaa
canım benim yarın saat 17.00de randevu
eşim onu hep diyor bence ikiz diye değerlerin çok yüksek diyor sağlıklı ve hayırlısı olsun inşallah
ne bileyim dış gebelik ve kimyasalda en yüksek gördüğüm 532 hcg idi
senden de güzel haberler alırız inşallah

Zaten hyatimizda bi cok seyde ne derler acaba diye dusunmekten helak oluyoruz adi ustunde aile bu yani aileden guzel tepki goremiceksek kimden gorucez cok aciyorum bu kafadaki ebeveyenlere.

Bayağı büyüdü di mi maşallah cnm sonuçların güzel çıkar inşallah.Sağsağlim doğması için dua edicem Allaha emanet ol cnm
Allah razi olsun inşallah canım evet büyüyoruz galiba görünce inanıyorum allahım sanada yaşatsın insallah

Bende yarin icin riskli gebelik uzmani bi doktor buldum ona bi goruncem su lekelenmelerimi kanamala alanini filan bi degerlendirsin istiyorum kafa rahat etmicek yoksa hop oturup hop kalkiyoruz rabbimin gucune gitmesin ama ckk zormuş

Zaten hyatimizda bi cok seyde ne derler acaba diye dusunmekten helak oluyoruz adi ustunde aile bu yani aileden guzel tepki goremiceksek kimden gorucez cok aciyorum bu kafadaki ebeveyenlere.
Aynen öyle eşimin ailesi arkadaş dost gibi sağolsunlar benimkilerde öyle ama teyze hala dayı hiçbirine güvenmiyorum çok acımasizlar erkekli kadınlı konuşuyorlar bende onlar bilsin istemiyorum.temmuzda abimin düğünü var ozman görüp morarsınlar:))))))

Hahaha hemen bi hamile kiyafeti size:))

İyi yapmışşsın cnm söylememekle, ne kadar geç söylersen o kadar iyi.iyice büyüsün bebişin inşallahBunu yapanlar da anne nasıl kadın ınsan anne bunlar anlamak mumkun degıl.Allaha havale edıyoruz onumuze bakıyoru dedıgın gıbı

Bende yarin icin riskli gebelik uzmani bi doktor buldum ona bi goruncem su lekelenmelerimi kanamala alanini filan bi degerlendirsin istiyorum kafa rahat etmicek yoksa hop oturup hop kalkiyoruz rabbimin gucune gitmesin ama ckk zormuş

Canım benim hayırlısı olsun inşallah kanaman mı oluyor sürekli

Canım benim 630du ve ikiz :) hakkında hayırlısı olsun

Aynen öyle nasip olunca herşekilde oluyor ama yarın keseyi görürsem çok mutlu olacağım bakalım rabbim inşallah sağlıkla nasip ediyordur
rabbim herkese hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah
hadi bakalım inşallah yarın çook mutlu olursun keseyi de görürsün için bi ferahlar derin bir ohh çekersin

Canım benim hayırlısı olsun inşallah kanaman mı oluyor sürekli
Yok surekli olmadi bi kez oldu lekelenmelerimden biraz fazla olunca doktor tam yatak istihareti verdi ama tup bebek doktoruma gidemedim kendi gebelik takip doktorumda tup bebekten pek anlamiyor birazda soguk kanli tatmin edemedi acikcasi yarin eahatlicam insallah:))

Benimde içime öle doğuyor yaaa hadi hayırlısı canım benim ayy ne güzel olur sağlıklı olsun hayırlısıyla büyüsün annesinin göbusunde . Beni haberdar et canım yarın ben çıkar çıkmaz yazarım size

Anladım canım benim aman olmasın hiç stres yapma kendine sıkıntısız geçirirsin inşallah doğuma kadar insanın içinin rahat olması önemli gerçekten iyi yapmışsın böyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…