Benim tam 1 hafta geçmişti onda da oldum mu olmadım mı belli değil 3 gün damla damla oldu 3.gün kontrole gittiğimde gelmiyordu bile 5 gün tekrar başlamıştı 8 gün sürdü
Şaşırdı bizm hormonlar ya iyice :) Hayırlısı canm sağlık olsunda napalım yapacak bişey yok ister istemez stres oluyoruz demekkii

Anladım canım benim aman olmasın hiç stres yapma kendine sıkıntısız geçirirsin inşallah doğuma kadar insanın içinin rahat olması önemli gerçekten iyi yapmışsın böyle canım
Ya ole bseyki bu internet okdr sey okuyup ogreniyoruzki insan cok sey biliyor bildikcede daha cok dusunup stres oluyor doktor bigun okdr cok sordumki sole mi bolemi kizdi bana biraz cahil ol sen yeter diye

Şaşırdı bizm hormonlar ya iyice :) Hayırlısı canm sağlık olsunda napalım yapacak bişey yok ister istemez stres oluyoruz demekkii
Stres çok etkiliyor canım özellikle de hormonları ilk tedaviye başladığım da 1.72 progestron değerim doktor iyi dedi bir sonraki ay transferi yaparız dedi . Stresten heyecandan değer 3 küsürlere çıkmıştı. İptal olmuştu onun yüzünden

Degerle bi istatistiki oldugunu soyluyorlar aslinda ama bilimsel olarak kanitlanmamis ama dusunxesi bile mutlu ediyor:)
İnşallah sağlıklı ikizin olur canım benim belli olmuyo benim tek diye senin de tek olcak diye bişey yok tabiki belki ponçiklerin iki tanedir :)

yumurta toplama işlemi genel anesteziyle oluyor. Eşiniz yanınızda giremiyor. Zaten aynı anda eşinizden de sperm alınıyor. O nedenle hastaneye birlikte gidiyorsunuz siz opu'dayken eşiniz sperm veriyor.

Zaten hepsi toplamda 10 dk suruyor esinizin girmesine degmez bile:)

Gün geçtikce vücuttaki değişiklikler başlıyo gibi kızlar Karnımda ağrı şişkinlik ve gaz miğde bulantısı miğde yanması Ama şikayetçi değilim tabiki bebeğim için bunlara razıyım benim gibi yaşayan varmı bu değişiklikleri bilmek istedim sadece Bu arada herkesi takip edemiyorum yeni transfer olanlara Allahım bebişlerini kucaklarına da almayı nasip etsin. Olumsuz sonuçlanan arkadaşlarıma Allahım sabır ve güç versin sonuç bekleyenlerin de Allah yüzlerini güldürsün

Canım benim güzel yürekli kardeşim RABB im bu mübarek günlerin hürmetine hayırlısıyla işlerinizi rast getirsin, gönlünüze göre versin. Çok haklısın düşüncelerine yürekten katılıyorum inşAllah güzel günler yakındır kuzum çok öpüyorum ALLAH a emanetsin

Kızlar aranızda hamileyken miğdesi yanan var mı
Benim canım herkes hamileyken kilo alır ben 14 kilo verdim kızım beni kilolu görmek istemedi ama sonu güzel olucağı için insan katlanıyor.ben 6ay ayva yiyerek geçirdim yemek yiyemiyordum çok şükür kızımın kilosu iyiydi doktorum annesi kızın seni yemiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…