Kızlar merhaba,
Ramazan başlıyor Rabbim bu mübarek ayların hürmetine gönlünüzden geçenleri ömrünüze hayırlı eylesin inşallah.Bir kaç kişi beni etiketlemiş allah razı olsun unutmamışssınız beni
Önümüzde uzun yol var 7/24 bebek bebek diye kafayı yemek ıstemıyorum.Daha iyiyim çok şükür önüme bakmaya çalışıyorum hayat bana neler getirecek bekleyip göreceğim.Bir bebek çocuk ya da aile görünce içinin cız etmesini daha önce de yaşıyordum ama kayıplarımdan sonra yüreğim yangın yeri gibi artık gerçekten yandığını hissediyorum kulaklarımdan ateş çıkacak gibi oluyor.Benim imtihanım da bu biliyorum sabrediyorum şükrediyorum halime.Bunu okuyan kardeşlerim kahretmeyın kendınızı Rabbım vermıyorsa bir sebebı var her zaman hatırlayın bize anamızdan babamızdan kocamızdan yakın olan Rabbimiz ve onun kadar bizi kimse sevemez.Eşimle birkaç vitamine başladık bende kullanıyorum.Eşımde pek düzelme olacağını ıhtımal vermıyor doktorlar.Ay sonunda Kaan Aydos a gideceğiz umarım bizim için umut olur.Durumumuza göre kurban bayramından sonra bir deneme yapmak daha yapmak ıstıyorum belkı sene sonunu bulabılır.Rabbim kısmet ederse olur eğer olmazsa evlatlık almak ıcın başvuruda bulunacağız.Kendım dogurmusum ya da doğurmamışım hıc onemı kalmamaya başladı artık ben aıle olmak ıstıyorum gerçekten istediğim bu.
tugken
cnm umarım sen de bebişinde iyisinizdir.Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıklı doğmasını nasip eder inşallah.
@INCIK BONCUK
Egehanezra
KoncuyUmay
Dlk2606
@cerenimo0 @Eneaciz
kinalikadin
kızlar ve daha yazamadıklarım umarım iyisinizdir hepinizin Ramazanı mübarek olsun.Yüreklerinizden öpüyorum