Tuttu mu peki. Aminnn

Allah'ım herkes mi aynı şeyleri yaşar zaten elalem herşeyin iyisini bilir...

Maşallah subhanallah mucizevi bişey

En güzel cevap nazar değmesin

Bende bunu nasıl paylaşıcam eşimin ailesiyle diye konu bile açtım. Ama eşim cok içine attı ilk günden beri hiç konusmadı çok üzüldü o içine kapanıktır baya sadece sarışarak destek oluyordu patlıcandan emindim. Yinede sen konus ben konusamam dedim. Oturduk ikimiz eşim basladı anlatmaya agladı biranda şok oldum ilk defa öyle gördüm onu sıktı kendini hemen. Hayatımın en berbat anıydı sevdiğimi öyle görmek topladı kendini hemen bian tutamsdı heralde . Ben basladım konusamam derken bastan sonra konustum biraz zor izah ettim eski insanlar algılamıyor yok ebeye gidelim yok onun böyle olmuş bunun böyle belki 40kişinin hikayesini dinledm oan iyice sıkıntı bastı. Ogulları varken cok konusamadılar ogulları kızılcak yerde cvp verdi ama sonrasında ani bir kist amlytı oldum eşim bile yanmda yoktu ani cıktı habermz yok şu bu eltileri me bile söylüyormuş yok ebeye gidelm diyorm yok diyo falan bugün knstm bana gel söyle baskasıyla konusulck muhabbet edecek bir konu değil bu zaten biliyosn tedavi görüyorum ilaç kullanıyorm sık sık hastaneye gidiyorm gitcegimiz günleri biliyosnz sonucu merak ediyorsan ara sor yada ediyorm de ben arayıp söyliyim kötü bişey değilya ama gizliyomusum gibi ima yapma arkamdan gizlesem hiç söylemem bu beni strese sokar kızdırır napıym bari anne ilacımı içiyorm dye arıyımı derim artık sacma cunku dedim biliyosn zaten herseyi dua et naptınz kızım de ben söylerm gidip muhabbet konusu yapıp ulu orta eltilermle konusma ben üzülüyorm dedim. Oda oğluma üzülüyorm merak ediyorm demez mi :) ben kızınca cevirdi tabi senide düşünüyorm dye onunda basına geleblrdi suan o rahatsız olablrmi

Olabilirdi. Hala sonucu belli de değil Allah korusun yine de öyle söyleyp beni üzme dedim. Bendeydi bugün annem de Kayınvalidem yani giderkende yarın doktordan cıkınca ara diyo :) merak ediyor napalm arıcam böyle olsn canımı yesin ama cok lafcılık var arkadan konusma elestrme anca huyları bu bunu bana yapmasın gizleme dim soncta paylasıyorm gizliyomusum iması beni sinirlendiriyor acık acık söylerken Amlyta girerken eşi işteydi. Mecburen kendi annemle gittim onun annesi yaslı ve hasta çnkü gelemez yürüyemiyor görmüyor fazla oyuzdn. Önce den haberm varmş annemle gitmşm onlar olup bitince öğrenmş gibi diyor yani bakkal bugü fazla sinirlerim bozulsada cok acıklayıcı konustm hiç umudum yok ama inşallah birnebze işe yarar çnkü bana en büyük stres kaynanamın lafları :))

Benmde iğnelerimin 5.günüydü bugün 5günlük demişlerdi uzatılacak mı bilmiyorum yarın randevum var bakalım neler olcak heralde takip oluyor dimi kontrol etcek yumurta toplama falan değildir çnkü eşimi cuma cagrdı aunı saatlere randevu aldık benm 11 eşimin 11:40 olarak ozaman mı yumurta toplanacak acaba. Öyleyse iğneye başlayalı 8.gün oluyor ama tabi 5gün kullandm devamı gelrse blmiyorm

hayırlı günler hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar kızlar günün hangi saatinde okuyorsanız artık size bir sorum olucak ilk tup bebek denememde olumsuz sonuc alınca bende aptalca aldığım kiloları vrmeye karar verdim ve yeşil cay yani duymussunuzdur belki dukan birasını icmeye başladım ve adetim 4.gun hiç içmedim kanamam olmadı sonra 5.gun ictim adetim tekrar geldi ve adetim kesildi ama 2 gundur kahverengi lekenmem oluyor sizce normalmi bu doktora gitmelimiyim yeşilçayla alakası olabilirmi

Cok mu kılo alınıyor bu surecte acaba bende yeni diyet yapmıstım ama bıraktım 3kılo vermiştim adet dönemim suan ödem yaptım sanıyorum acabw kılo mu aldım 5gündür ben ç

Ya ole bseyki bu internet okdr sey okuyup ogreniyoruzki insan cok sey biliyor bildikcede daha cok dusunup stres oluyor doktor bigun okdr cok sordumki sole mi bolemi kizdi bana biraz cahil ol sen yeter diye

doktorların internet doktorluğundan hoşlanmadığını bende duymuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…