:/ maalesef dün doktordaydık daha, hiç anlam veremiyorlar kan verdik genetik testlere bakılacak..
Canım bizde de en son tutmadığında genetiğe bakmıştı dr ama hiç birşey çıkmamıştı. Hemen sonraki denememde tutmuştu. Bence bebek vaktini bekliyor bir sorun yoktur göreceksin

Bu ikinci tüp bebek denememiz yurt disinda gordugumuz tedavi nedeniyle tup bebek ile ilgili detayli bilgiye ve deneyime sahibiz.Bu merkeze arkadasimizin onerisi nedeniyle geldik geldigimiz andan bu yana amatör davranislari ve hicbir konuda bilgi vermemeleri bizi sasirtti.Her ne zaman soru sorsak gerekli bilgiye sahip degillerdi.Embryolarimiz ile ilgili detayli bilgi istedik derecelendirme istedik cevap iyi kalite denildi.Tamamen ticari gudulerle acilmis olan bu tup bebek merkezini kesinlikle tavsiye etmiyorum.Lutfen bu onerimi dikkate alin ve iyi bir embryolog olan merkezi secin.Yurt disinda yaptigimiz 3 denememizin 3 u de basarili oldu burada 1 tek ve 2 embryo transferimiz sonucu basarisiz.Nedeni ile ilgili bilgi alamadik.

Cok mu kılo alınıyor bu surecte acaba bende yeni diyet yapmıstım ama bıraktım 3kılo vermiştim adet dönemim suan ödem yaptım sanıyorum acabw kılo mu aldım 5gündür ben ç
Ben tedavi boyunca hiç almadım kilo. Hatta gebe kaldıktan sonra bulantım kusmam olmamasına rağmen 1 kilo verdim. 57 kiloyla tedaviye başlamıştım şuan 56 yım.

Cok mu kılo alınıyor bu surecte acaba bende yeni diyet yapmıstım ama bıraktım 3kılo vermiştim adet dönemim suan ödem yaptım sanıyorum acabw kılo mu aldım 5gündür ben ç
canım bu sana bagli birazda ama ben yemek istedigim icin yedim ama sabahları sanki 10 gun aclik hissi oluyordu ☺

KIzlar günaydın benim iki sorum olcak size biri tüp bebek iğneleri standart mı saatleri ikincisi benim dr adet gelmeden başkası tedavime gelirsede sıkıntı değil dedi ? Sizce olabilirmi
iğneleri aynı saatte vurmak gerekiyor evet. Ben o saatte dışarıda olacaksam yanıma alıp dışarda kafelerin, restoranların tuvaletinde falan iğne yapıyordum kendime. Ama ikinci sorunuzu anlayamadım :)

KIzlar günaydın benim iki sorum olcak size biri tüp bebek iğneleri standart mı saatleri ikincisi benim dr adet gelmeden başkası tedavime gelirsede sıkıntı değil dedi ? Sizce olabilirmi

merhaba günaydın,
İğneler ya sabah ya akşam oluyor aynı saatte vurulucaksın hep. Birazda sana uyduruyorlar saati.Ben mesela akşam 7 de vuruluyordum iğneleri çalıştığım için sabah uygun olmadı benim için.Tabi ekstra ilaçların olmayacaksa.Herkesın tedavı seklı farklı oluyor çünkü.Sen muayene oldukça ılac dozunda oynama yapabılıyorlar ya da ilaç değişikliği olabılıyor.İkinci sorun seni başkası muayene ederse mi onu anlayamadım? Eğer büyük hastaneye gidersen seni muayene edip yumurta gelısımını rahmının durumunu falan not alıyorlar sonra senın kendı doktoruna danışıp sana ılaclar konusunda bılgı verıyorlar en sorduğun buysa.Olacagı varsa herturlu olur kendınızı kasmamaya çalışın.İlacı da 2 dk erken gec vurulsan bısey olmaz mühim olan aynı zaman diliminde olsun birini 7 diğerini 9 da vurulma yani durum bu

Merhaba yumurta toplama yani OPU da anestezi alacaksnız ztn baygın olacaksınız eşinize gerek yok.Bir sürü hormon aldığımız için insan hassas oluyor ama korkmayın.Fazla yumurta toplandıysa işlemden sonra biraz ağrınız oluyor ama geçiyor.Transfer işlemi ztn çok kısa sürüyor sakin olmaya çalışın bir yerinizi kesmiyorlar korkacak bir şey yok.Hemencecik bitiyor inanın değmiyor kasmamaya çalışın kendınızı.Rabbim yardımcınız olsun.

Amin cnm aminnn ben de seni çoook öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…