Cnm hatırladığım kadariyla İkizlerini kaybetmistin Allahım yardimcin olsun. Lütfen ayağa kalk ve güçlü olmaya çalış. Bi gün sende bende burdaki arkadaşlar da yavrumuzu alicaz kucagimiza. İnançini yitirme .Allah sevdiği Kulunu sinarmis bizim sınavımız da böyle. Kendini kapatma sevdiğin şeyleri yap.

canım öncelikle herseyin Allahtan olduğuna inan, düşün o istemezse bir zerre bile kımıldamıyor.. sabrın elbet bir yerde karşına güzel bir şekilde gelecektir..ağla ağlama demiyorum ama bu psikolojinin "kendi durumun haline gelmesine" izin verme.. yoksa toparlanamazsın, unutma kötü enerji iyice seni aşağı çeker.. enerjine inan ve enerjini yaşamına kat. lütfen sen bırakırsan herkes bırakır inan ve güçlü olmaya çalış . tekrar bol şans diliyorum sana :)

Kıyamam kuzum ya seni çok iyi anlıyorum zor bir durum ama inan elden bir şey gelmiyor sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz. Üzüntü, üzüntü getirir arkadaşım toparla kendini ,eşin de hissediyordur senin üzüldüğünü . İyi olacaksın toparlanacaksın buna inan bak mübarek aylardayız Rabbim hiç bir kulunun isteğini geri çevirmez canım elbet bir gün olacak sabretmekten dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden.

Yapma böyle canım. Belki kendiliğimden gelir bebiş. Üzülmek sonucu degistirmiyor . Topla kendini.

Kizlar dün transfer olmustum biliyorsunuz. Gece hafif kasilmalarim oldu. Suanda surtımın ortasinda hafif kasılmalar var. Pozitif gören arkadaslar bunlar tutunma belirtileri mi acaba
Kuzum transferin hayırlı olsun. Belirti aramak için daha erken inşallah pozitifi alırsın kuzumm

iğneleri aynı saatte vurmak gerekiyor evet. Ben o saatte dışarıda olacaksam yanıma alıp dışarda kafelerin, restoranların tuvaletinde falan iğne yapıyordum kendime. Ama ikinci sorunuzu anlayamadım :)
Canım soruma cvp verdin için teşekkür ederim ben adet olmadım bana 18 gün boyunca Ginera kadın Doğum kontrol hapı kullandım bıraktım 2 gün sonra gittim dün başladık tedaviye adet gelmeden

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu gece progestanı alırken kahverengi küçük leke vardı elimde peçeteyle sildiğimde de vardı sabah uyandığımda da geceden kalan küçük kahverengi leke vardı doktoru aradım bunlar olabilcek şeyler proluton iğne ve progestan kullanıyosun gerekli şeyleri alıyosun zaten dedi mutlak yatak istirahati başka bişey olmaz dedi ama çok korkuyorum bu kadar yaklaşmışken bebeğime

Günaydın ne güzel yazmışsın ilgin teşekkür ederim canım ilk sorum şey açısından sordum bana 4 ile 7 arası vur dedi de sormadım dün aksi gibi oruç tutmak istiyorum geç saatte olmazmı diye sormadım ondan dedim onların verdiği saat te değişiklik olmazmı ki diye ikinci sorumda canım benim adet gelmeden başladı dr um bana 18 gün kadın Doğum kontrol hapı kullandırdı dikkatini öekmiştir adet gelmeden başlıyorum adet gelsede sıkıntı değil dedi de bende böyle olan varmı acaba diye sormak istedim

Kuzum korkma bebişin seninle ilaçlar öyle yapıyor sen istirahat et dinlen yeter

bende tedaviye başlamak istediğim aydan bir ay önce ginera kullandım.. amaç yumurtlamayı engelleyip daha fazla yumurta elde etmek demişlerdi.. umarım seninkide öyle olur canım ..

Canlarımm günaydın hayırlı ramazanlar Rabbim cümlemizin dualarını tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah
gve canmm transfer olmuşsun hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sana yavrun Egehanezra nasılsn canm benm seninde az kaldı sonucaa Dlk2606 taze anne nerelerdesin sesin çıkmıyoorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…