Evde durma canım.. ben öyle toplamıştım hatta şehir dışına çıkardım birkaç günlüğüne.. varsa akraban arkadaşın git derim.. yeni umutlarla dön evine.. ayrıca bı konuyu unutmam gerek.. denedin, tekrar deniceksin güçlü olduğunu kendine kanıtla.. olacağına inan.. ve bunaldıkça bize yaz :) biz burdayız geçicek inan bana..

Canım benm bi arakadaş da aynısı yazdı bana korkmuş hatta oda meraklanma sıkıntı olmuyor oda ikizlerine hamile hatta İşte bu dönemlerde ister istemez herşeyden korkar oluyoruz

Canımm ne desem boş haklısın ama toparlanman lazım yeni tedaviye başlaman için kendini vucüdünu hazırlaman gerekiyor zor bişey haklısn ama ne acıları unutup hayata devam ediyoruz. Rabbim hepsinin sabrını veriyor. Allah korusn daha kötü olsaydı hep öyle düşün. Pes etmek yok cnmm dualarım seninle

Rica ederim.Sen uzun protokol başlamışssın sanırım.Benim ki kısa protokoldü ne desem yanlış olur şimdi.Mutlaka doktoruna git ya da ara sana ayrıntılı bir şeklide anlatsınlar.Senın için mesela 7 uygunsa hep 7 de vurul iğneni.Seni yanlış yönlendirmek istemem mutlaka sana ayrıntılı sekılde ıgne saatını nasıl vuruluacagını vs anlatmalarını ıste.Vurdugun saatı de not al çünkü yumurtalar bellı buyukluge geldikten sonra bu sefer çatlamasınlar dıye ayrı bır ıgne daha kullanacaksın.İlaçların artacak o yüzden gelişigüzel başlama dikkat et cnm.Bu ilaçlar hem pahalı hem de hormon sonuçta en yüksek verimi almak önemli.İnşallah hayrılısı olur senın ıcın.

Mutlaka istirahat et canım yataktan kalkma lütfen. Kırmızıya dönüşmediği sürecede endişe etme. Benim kıpkırmızı kanamam oldu yine birşey olmamıştı dikkat et kendine

Canim oliyor malesef tup bebek sureci cok daha fazla hormon demek oldugu icin herseyi biraz daha fazla yasiyoruz vucudun hamile oldugunu anlamasi suruyor biraz:)

merhaba,
Üzgün olmanızda ağlamanızda gayet normal kendınıze yuklenmeyın.Zaman herseyın ılacı ben de 2 bebegımı kaybettım.ınsanın ıcınde bır sızı kalıyor ama bu da bızım ımtıhanımız hayırlı olsaydı Rabbım almazdı kı zaten.
Mübarek günlerdeyız bol bol dua edın şükredin Rabbim elbet size gönül ferahlığı verecektir.Giden geri gelmiyor ama yenı bır can gelmeyecek dıye bır kural da yok.Allah ıstedıkten sonra her sey olur.Inanın ve ısteyın.ınanıyorum rabbım sızı de mükafatlandıracaktır.Geçmiş olsun çok

doktorların internet doktorluğundan hoşlanmadığını bende duymuştum :)
Bugun neler geldi basima bu internelikten hoslanmayan doktorum ki cok meshue ovulen bi doktordu; lekelenmelerim ve kanamam icin rahimde kanama alani var demisti hatirlarsaniz belki yazmistim burayada hatta acile gittigimdesw ayni seyi solemislerdi bugun bi riskli gebelik uzmanina gittim kizlar kanama alani yok ikinci bir kese varmis doktor bu ya eşi ya da ikinci kese dedi ama boşmus olsun bebisim cok saglikli suan risk teskil eden bi durumumuzda yok ama ben ilk basta doktoruma bu ikinci kese olabilirmi dedigimde hayir sacmalama bu kanama alani demisti dusunun iste:)) butun entrasan seyler de beni buluyor:)

Aaaaa şuan çok şaşırdım :) Aynı doktora tekrar gitmeyi düşünüyormusun ? Eğer gönlünde ikiz varsa inşallah ikinci görünende kesedir ve ikisinide sağlıkla kucağına alırsın :)

Aaaaa şuan çok şaşırdım :) Aynı doktora tekrar gitmeyi düşünüyormusun ? Eğer gönlünde ikiz varsa inşallah ikinci görünende kesedir ve ikisinide sağlıkla kucağına alırsın :)
Canim kese boş suan 9 hafta icindeyim daha olusum olmaz iicnde:) o doktorumu biraktim bu riskli gebelik uzmani acibademde buraya devam etcem:))

Hayırlı ramazanlar kuzum malum tutamıyorum biz :-( ama olsun onsallh bebisimiz olurda sonradan tutariiz. Evet az kaldı pazartesi öğrencem bakalım ne çıkacak sen nasılsın kuzum

Kizlar dün transfer olmustum biliyorsunuz. Gece hafif kasilmalarim oldu. Suanda surtımın ortasinda hafif kasılmalar var. Pozitif gören arkadaslar bunlar tutunma belirtileri mi acaba
tutunma belirtileri için henüz çok erken canm. Bende tek belirti 4-5.günden itibaren det sancıları oldu hafif hafif.

Canim smdi yazinca donup baktimda gordumm ya lekelenmeler hic bsey degil heleki kahvrengi hic korkma bnim en bastan beri lekelenmelerim var istiharatini aksatma yicek ekmekleri varsa zaten bizimle kalicaklar korkma moral ne kadar yuksek bebek okdr iyi:))

Hayırlı ramazanlar kuzum malum tutamıyorum biz :-( ama olsun onsallh bebisimiz olurda sonradan tutariiz. Evet az kaldı pazartesi öğrencem bakalım ne çıkacak sen nasılsın kuzum
Olsun canm bu zamana kadar tuttuk hep şimdi keyfi bu durum değil bizmki. İnşallah sonucun güzel olacak inanıyorum ben Niyetliyim bende canm ofisde biraz uzanıyodum uyuyamadm ama dün maydonuz suyu yaptım kendime onu içtim işte sökülmesi için beklemedeyim ben yine Ama iyiym şükür Rabbimin bi bildiği vardır ne yapalım

Kizlar dün transfer olmustum biliyorsunuz. Gece hafif kasilmalarim oldu. Suanda surtımın ortasinda hafif kasılmalar var. Pozitif gören arkadaslar bunlar tutunma belirtileri mi acaba

canım tutunma için erken o rahim ister istemez aparatla açıldı onun etkisi ilaçlarda etkiliyor
hayırlı olsun rabbim sağlıkla güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…