Aynen kuzum yeterki bebişimiz bize tutunsun tutarız gine orucumuzu.allh kabul etsin muazzezim inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuştursun. Bn dün gece sahurda mide bulantisindan öldüm resmen

oyyy maşallah maşallah gözün aydın rabbim sağlıkla kucağında göstersin
amin cümlemizi korktuğumuzla sınamasın yazarım tamam canım
cinsiyet belli oldumu

oyyy maşallah maşallah gözün aydın rabbim sağlıkla kucağında göstersin
amin cümlemizi korktuğumuzla sınamasın yazarım tamam canım
cinsiyet belli oldumu
yok canım belli değil 16 da söylerim dedi. Önce söyleyip ikilemde kalmanın anlamı yok dedi bende ısrar etmedim hayırlısı artık ne olursa farketmez sağlıkla zamanında gelsin de

Doğru söylüyosun canım inşallah daima bizimle olur bebişlerimiz :)

Canım resmen şoktayım
Hemde meşhur diyorsun bu skandal resmen.. ya içi dolu olsaydı kesenin, ya işlem gerekseydi.. her meslekte saçma insanlar var genellememek lazım ama bu yanlışlık yanına da kalmamalı bence.. şikayet etmelisin hasteneye hayatım

Kizlar bu arada bugun gittigim doktor estrofem ilacimi ve corasprini biraktirdi. Normalde tup bebek yaptirdigim yer 16. Haftaya kadar kullanmanizi istiyoruz demisti ama bu doktor cok gereksiz oldugunu soyledi hamile oldugu halde kullananlarimiz tekrar bi gorussun doktorlariyla

Kizlar dün transfer olmustum biliyorsunuz. Gece hafif kasilmalarim oldu. Suanda surtımın ortasinda hafif kasılmalar var. Pozitif gören arkadaslar bunlar tutunma belirtileri mi acaba
Kızlar haklı belirti aramak doğru değil ama hanginiz aramadık ki:) insan bir umut bakınıyor..
Bende herşey oldu diyebilirim. 3. gün çok az ve açık pembe kan. Karın ağrısı bel ağrısı ve kasıklarda batma. 9. gün kahverengi lekelenme. Bunlar hiç olmasa da tutmuş olabilir ama bana göre en dikkatimi çekenler; önceki denemelerimde göğüs hassasiyeti 1 haftadan sonra geçiyordu bunda geçmedi. Ve tabiki gece vücut ısımın çok fazla olmasıydı bunu ne yaşamamıştım ne de duymuştum. Hala sabaha karşı aynı sıcaklık oluyor. Meğer bu da ciddi bir belirtiymiş :) inşallah bebeğin seninledir canım hep söylüyoruz pozitif olmak en önemli şey :)

Şimdi doktorun yanında cıktı yumurta takibi için gitmiştim 10 tane yumurta var yaşına göre az dedi 23yaşındayım fazlası büyümemişler gonal f ve menopur u 5gün vurdum.. Devsö edicem iğneye birde cetrotide iğne eklendi yarın tekrsr görmem lazım gelişimi hepsi aynı boyuttaki değil dedi biri 9mm biri 10 biri 11 hatırladığım bu civarlar. Çok neşeli girmiştim ama keyfim kaçtı canım sıkıldı. Normal bişey mi bu ben aydınlatn lütfen

Bizim tüp bebek dr.umuz keseyi görür görmez biraktirmisti. Hayirlisya kucaklarimiza alsaydik.

Stres yapma güzel olur inşallah herşey.tup bebek öncesi beslenmeye çok dikkat etmek gerek .çay kahve tüketimi sigara ve alkol hiç saymıyorum bile kesinlikle yasak çok çok sağlıklı dengeli beslenmek gerek. Stres çok etkiliyor iyi düşün iyi olsun :))

Canim bnde 26 yasindayim ve esim kaynakli sorun oldugu icin tup bebek denedik 11 yumurtam toplandi benimde hepsi ayni olmuyor zaten hepsi ayni kimsede buyumezki endise etmeyin biraz daha kullanin igne sorun olmicaktir

Banada transfer günü estrofemi bıraktırmıştı ama coraspine hala devam ediyorum

Benim doktorum keseyi görünce kansulandırıcıyı kesti canım. Diğer ilacı da yarıya indirdi

Evet çok heycanlıyım tutunsun istiyorum surekli kendimi dinliyorum isallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…