bende günde 3tane kullanıyorum sennde ıslanma oluyormu ic camasırında? Bide geri geliyomu beyazlık krem yani
Ben şimdi 3 günde 1 proluton iğne yaptırdığım için günde 1 e düştük yoksa bende 3 defa kullanıyodum o zamanlar krem gibi geliyodu canım peçete koyuyodum genelde

Kızlar herkesin bünye ve sorunu aynı değil o yüzden doktorlarımız bazı ilaçları kesmeyip devam ettiriyo
Ben sahsen bunyeye bakarak ilac verdiklerini dusunmuyorum bi standart oturmuslar ayni sekilde devam ediyorlar benden bazi tahliller istediler hormon filan ne zamana getiriyim demistim transfer gunune kdr getirseniz ytr dediler transfere kadar bi suru sey kullandim insan bi bakma ihtiyaci hisseder belki ama yok estrofem icinde mesela hemsire yazdim nekdr kullancaz diye 16. Hafta dedi benm adim soyadimi hangi hasta oldugumu bilmedeen soyledi direk he benm merkezim bole calisiyordur bilemem onu ama acibadem maslakta yaptirdim yani oyle basit bi yerde degil rabbim hayirlisini versin hepimize yicek ekmegi varsa bebislerimiz oyle boyle gelicekler dunyamizaaaaa

Ya ole bseyki bu internet okdr sey okuyup ogreniyoruzki insan cok sey biliyor bildikcede daha cok dusunup stres oluyor doktor bigun okdr cok sordumki sole mi bolemi kizdi bana biraz cahil ol sen yeter diye

Evet canım maalesef internette okuduklarımız çok kafamızı karıştırıyor hiç araştırma boşver

Dlk2606 Çıtır anne Nasılsın nasıl gidiyor? Yormuyorsun dimi kendini? Kese görmeye ne zaman gitceksin

Canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın yormamaya çalışıyorum canım yavaş yavaş yapıyorum işlerimi haftaya cumartesi gideceğim Allahın izniyle inşallah kuzum

MERHABa kızlar bende bugün itibariyle aranıza katılcam izniniz olursa şükür Allah’a bugün tedaviye başladım ignelerimi vurundum çok heycanlıyım

Merhaba canım hoşgeldin aramıza izin olur estağfirullah canım benim İnşallah çok kaliteli embriyolarınız olur sımsıkı tutunur sana canım benim hayırlı olsun tedavin inşallah

Merhaba, ben de bugün adet oldum. 3. Günümde iğneye başlayacağım. 9. Günü doktorda randevum var. İlk tedavimiz olduğu için baya heyecanlıyım...

Merhaba canım Allah yardımcın olsun hayırlı tedavin olsun güzel sonuçlar al inşallah

Canım benim yok gayet normal negatif ve ya kimyasal olan denemelerden sonra adetin bu şekilde düzensiz olması çok normal demişti doktorum sen stres yapmamaya çalış kuzum

Ben şimdi 3 günde 1 proluton iğne yaptırdığım için günde 1 e düştük yoksa bende 3 defa kullanıyodum o zamanlar krem gibi geliyodu canım peçete koyuyodum genelde
anladım kuzu dün akşam şu gibi geldi okadar korktumki adet oldum diye aklım gitti

KIzlar günaydın benim iki sorum olcak size biri tüp bebek iğneleri standart mı saatleri ikincisi benim dr adet gelmeden başkası tedavime gelirsede sıkıntı değil dedi ? Sizce olabilirmi

Canım aynı saatlerde yapmaya özen gösterirsen daha iyi olur bazen önemli olabiliyor çünkü adet görmeden mi gidipp başlamıştın iğnelere canım

Canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın yormamaya çalışıyorum canım yavaş yavaş yapıyorum işlerimi haftaya cumartesi gideceğim Allahın izniyle inşallah kuzum
bende iyi olmaya çalışıyorum dün gece sahura kalınca acayip midem bulandı. Bugüne yemek falan yoruldum :-( benim gzel arkadaşıma gebelik tablosu nekadar çok yakismış valla herkese seni anlatıyorum dilek diye bu arkadaşım var hamile kaldı sonunda insallh bende kalırım diye

Canım benim kıyamam ben sana güzel kalpli arkadaşım benim Allahım sana sabır ve dayanma gücü versin inşallah gez dolaş kafanı başka şeylerle oyalamaya çalış Rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin bu acını mükafatlandırsın inşallah dualarım seninle güçlü olmaya çalış kuzum benim

Kizlar dün transfer olmustum biliyorsunuz. Gece hafif kasilmalarim oldu. Suanda surtımın ortasinda hafif kasılmalar var. Pozitif gören arkadaslar bunlar tutunma belirtileri mi acaba

Canım bazen transfer sırasındaki işlemden de kaynaklı olabiliyor belirti için çok erken ilaçlardan da kaynaklanıyor hiç belirti arayıp kendini strese sokma kuzum

Canım benim hiç ama hiç korkma bende sordum doktoruma içerde kalan kan da gelebiliyormuş jelden de kaynaklı olabiliyormuş sakın stres yapma bebeğinde etkilenmesin kuzum yoğun ve kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmuyor. Allahım ayırmasın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…