Kuzum benimm sanada hayırlı Ramazanlar Allahım bu mübarek günlerde kabul etsin dualarımızı inşallah İş yerinde biraz yoğundum canım okudum da yazamamıştım bir türlü iyiyim çok şükür sen nasılsın canım benim

Çok şaşırdım gerçekten canım bence bir daha gitme o doktora insanı korkutuyorlar gerçekten ya

Ohh çok şükür canım benim Allahım tamamına erdirsin inşallah cinsiyeti de sordun mu

Amin amin canım benim Allahım tez zamanda seninde yüzünü güldürsün tekrardan sağ salimde kucağına al inşallah sende bizim dualarımızdasın her zaman

Canım bende genelde kalp atışını duyana kadar kullanıldığını biliyorum değişiyordur merkezden merkeze göre ama sorsan mı sen yinede acaba tüp bebek doktoruna

Canım dozunu arttırılar bir şekilde büyür yumurtaların önemli olan sayısı değil kalitesi hiç canını sıkma stres yapma kuzum hayırlısı olsun hakkında inşallah

İlaçlardan da olabilir mide bulantısı kuzum estrofem yapabiliyor bazen çünkü çok yormamaya çalış kendini yinede canım benim Allahım inşallah sanada nasip edecek Oyy kuzum benim ya Allah razı olsun nasıl güzel insanlarsınız siz Rabbim sanada yaşatsın inşallah hep dualarımdasın canım benim

esrtofemi kalp atışı duyulduğunda bıraktırıyorlar canım. Tüp bebek doktorum bıraktırdı bana. Ama kan sulandırıcıyı ve progestanı kullanacağım 20.haftaya kadar falan.

Canım benim bendede aynı şekilde geldi hep halada geliyor hiç korkma kuzucum
rahatladım kuzumm

olabilir Kuzumm. Valla napim ben oooruc tutmasam esim tutuyor birsürü yemek yaptım dgerimi bilsin degerimi inşallah kuzum bol bol dua ettttt

rahatladım kuzumm

olabilir Kuzumm. Valla napim ben oooruc tutmasam esim tutuyor birsürü yemek yaptım dgerimi bilsin degerimi inşallah kuzum bol bol dua ettttt

Hep rahat ol canım benim Doğru söylüyorsun canım o da var bilir bilir merak etme Allahım bozmasın huzurunuzu mutluluğunuzu inşallah Ederim tabikide kuzucum sendende güzel haberler alacağız Allahın izniyle

Hep rahat ol canım benim Doğru söylüyorsun canım o da var bilir bilir merak etme Allahım bozmasın huzurunuzu mutluluğunuzu inşallah Ederim tabikide kuzucum sendende güzel haberler alacağız Allahın izniyle
Tm biliyor sağolsun her işini yapıyor yardım ediyor bana inşallah kuzum inşallah canım arkadaşım

arkadaşlar merhaba bende tüp bebeğe yeni başlayanlardanım iğnelerimin bugun 7ci günü , ilk 5tanesini vurulduktan sonra muane etti doktorum 10 yumurtan var dedi ve 2 adet daha yazdı o da bugün bitti yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek :) bir çok olumlu yorum var okuyunca çok mutlu oldum ALLAH hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek zamanlarda. maltepe üniverstesi fakültesinde yaptıran var mı ?

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin yumurta sayında gayet iyi inşallah çok çok kaliteli embriyolarınız olur sımsıkı tutunur sana güzel haberler almanı nasip etsin Allahım her zaman pozitif düşün böyle

Ohh çok şükür canım benim Allahım tamamına erdirsin inşallah cinsiyeti de sordun mu
Hayırlısıyla insalllaaahhh çok şükür cinsiyet 16 dan önce söylemiyorum dedi. Bende ısrar etmedim canım ilk bebek olunca birde bekleyisli olunca kız erkek hiç farketmiyor ikisinede coooooook büyük ihtiyacımız var sen naptın kese gördünmü takvim yakışmış Darısı buradaki diğer kızların başına

çokk teşekkür ederim cevabınız için gerçekten iyi mi hiç bir fikrim yoktu doktorum amh değerin çok düşük olmasına rağmen iyi dedi ama bi başkasından duymak daha da bi iyi geliyomuş :) 25 yaşındayım ilk denemem ALLAHın izniyle bende inşalah anne olurum

Canım benim çok doğru hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah cinsiyet önemli değil Allahım gönlüne göre versin inşallah Çok teşekkür ederim canım benim haftaya cumartesi göreceğim inşallah Aminn canım amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…