Zaten 10 ve 15 tane toplanması ideal cannım benim sayı çok da önemli değil kaliteleri iyi olsun yeterki. Rabbim ilk denemende nasip eder inşallah canım aminn

Canım bizde de en son tutmadığında genetiğe bakmıştı dr ama hiç birşey çıkmamıştı. Hemen sonraki denememde tutmuştu. Bence bebek vaktini bekliyor bir sorun yoktur göreceksin
İnşallah öyledir, dr da eşimde bana üzüldükleri için biraz ara vermek istiyorlarmış :)) ama biran önce devam etmek isteyen benim :))

Canım dozunu arttırılar bir şekilde büyür yumurtaların önemli olan sayısı değil kalitesi hiç canını sıkma stres yapma kuzum hayırlısı olsun hakkında inşallah
Amin sağol canım kalitesi nezaman belli oluyorki mesela suan anlar mı doktor yasına göre böyle sonuc beklemiyodum dedi oyuzdn 2iğnemide tekrar kullandm bugün ve birde baska iğne vurdum umarkm güzel olur yarn Bugün üzgün cıktım ordan yarın mutlu ayrılıyım enazndwn yumurtalar iyi gelişsnde moral olsn

Eneaciz kinalikadin Canlarım nasılsınız girmiyorsunuz fazla özlettiniz kendinizi
İşlerim vardı kuzum benim çok sık giremiyorum arada yazıları okuyorum yardımcı olmak amaçlı bir faydam dokunsun diye o kadar. Sen nasılsın canımmm Rabbim seni korusun sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah. Hep dualarımdasın. Arada giriyorum kuzum bir de ramazan tabii malum

Benimde iğnelerimin 6.günü bugün gittim bikere daha kullan dedi yarın tekrsr kontrolum var aynı anda gidiyoruz benmde 10 yumurtam varmış canım yasın kaç senin acaba

Amh nedir bana hiç öyle birşey söylemedi doktor

Senin dr çok saçmalamış yaşına göre yumurta sayın çok normal. Kaliteleri spermle birleştikten sonraki 2.günden itibaren anlaşılabilir şimdi anlaşılması imkansız. Sakın moral falan bozma tam tersi yüksek enerji ve pozitif olarak devam etmen çok önemli. İdeal yumurta sayın dr abartmış ne saçma. Yumurta boyutları da bire bir olmaz 7 de olur 8 de olur vs değişir boyutları hepsi aynı mm olmaz zaten rahat ol

Amh kaç acaba çok düşük demiş dr? yumurta sayın gayet iyi de

Bende hiç 7-8 duymadım bile hep 9-10-11mm diyodu yeterince gelişmemiş aynı boyut değil cok dengesizler dedi. Üzülmüştüm tabi bu grup iyi var yaa yoksa suan inanın karalara baglandı ne güzel bianda yazdım ve gelen cvpları rahatlattı

Amh nedir bana hiç öyle birşey söylemedi doktor
Amh yumurta kapasitesini gösteren bir değerdir. Adet gününden bağımsız herhangi bir zamanda da test edilerek öğrenilebilinir. 1 ve üzeri olması istenir kimi merkezde 2 ve üstü ideal bulur. Bu değişir. 1 altı düşük yumurta sayısı anlamına gelir. Yani ömrün boyunca kalan yumurtalarının (bir bankada hesabının olduğunu düşün orada kalan paran senin kalan yumurta sayın) sayısını yansıtır. Fsh tan bağımsızdır.

Eneaciz kinalikadin Canlarım nasılsınız girmiyorsunuz fazla özlettiniz kendinizi

Oyyy kuzummm benimmm aklımdasın inan kii. Hatta gebeliği nasıl gidiyor kuzumun acaba diye mesaj atayım dedimm sonra yoğunluktann kaldıı. Güzell Dileğimmm benimmmm

Kahveyle aram yok sigara kullanıyordum günde bir iki tane ama tedaviye badladıgım ilk gün bıraktım hala içmedim 6gün oldu Ama çay tiryakisiyim ben beslenmeme dikkat etmiyorum yani kahvaltı saatleri dengeszdr akşam yemeğinde öyle günde 2öğün sadecee Eşimin iş geliş saati belli olmadıgndan sadecee şimdi 6da iğne olcagım için yiyorum mecburen 5bucukta falan hergün 6gündr.. Eşimi bekleyemiyorum iğne olmam gerektiği için bir o düzene girmiştir

Bazı dr lar çok abartıyor inan keyfini bozma. Tek yumurta ile gebe kalan çok gördüm ben boşver. 9 10 11 aslında dengesiz değil çokta birbirine gayette yakın senin dr un iyi günü değildi herhalde ilaç dozu artırılır yumurtalar da büyür elbet çaresi var yani

Canim bnde 26 yasindayim ve esim kaynakli sorun oldugu icin tup bebek denedik 11 yumurtam toplandi benimde hepsi ayni olmuyor zaten hepsi ayni kimsede buyumezki endise etmeyin biraz daha kullanin igne sorun olmicaktir
Sizde sorun yokken bide 11toplanmış ozaman vahim bir durumda değilmişim belki doktorun benden beklentisiz yüksektir olablrmi acaba. S cıkarken iyi olcaksın iyi anne yapcaz semi dedi bende inşalah dedim :)

Ekmek pirinc pilavi kizartmalar mevsimi olmayan sebze meyve sakın yeme asitli icecekler icme demişti dr.um ayrica 3 lt su ictim hergun . Ilaclari saatinde almak onemli. Ben harfiyen uydum. Hatta bazi arkadaslar aylar onceden bal probolis polen karisimi tukettiler. Incir cok yemistim bende ve ceviz Insallah guzel sonuclanir bizimkiler gibi rabbim herkesin yardimcisi olsun

Doktor gibi açıklamıssn canım teşekkür ederim :))

Sizde sorun yokken bide 11toplanmış ozaman vahim bir durumda değilmişim belki doktorun benden beklentisiz yüksektir olablrmi acaba. S cıkarken iyi olcaksın iyi anne yapcaz semi dedi bende inşalah dedim :)
Ya soyle dusunun kac yumurta toplarsa toplasin zaten en fazla 2 tabe transfer etcek 9 10 tane yeterli hee benm mesela 3 gunde 11 tane yumurta yumurta istedifi boyuta geldi daha devam ettirip daha fazla toplamak isteyebilirdi icerde 25 26 yumurtam vardi ama beklemedi 11 tanesini aldi suan hamileyim ve icerde bebegimle beraber hala 7 yumurtam filan var oyuzden takilma tek 1 yumurtayla hamile kalanlar biliyorum gerisi tevekkul artik:))

Canım hiç endişelenme. Yaş 26 Toplamda 14 yumurta gelişti ama 5 adet toplandı. Bende sorun yok üstelik. Yani herşey nasip kısmet hiç takılma bunlara. 3 adet yumurtası toplanan arkadaşın 2 si dölendi ve transfer oldu. 20 ye yakın yumurtası toplanan arkadaşın transfer oldu ama tutmadı. Yani azda olsa çokta olsa kalitesi önemli kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…