İnşaallah. Faeklı bir ilaç daha verildi iğne yani birde birgün fazla oldum bugün bakalım yarın ne dicek :/

AMIN inşaallah. Bende hergün ceviz yiyorum sadece ama tedavi için değil bkaç aydır cevize ve fındığa sardım hergün yiyorum bilmeden faydası olmasın sevindm şimdi ama suyla aram yok ozaman ben suyada baslıyım sigarada bırakıleı saglıgı ma kavusıym :)

Ne güzel Allah bagıslasın. Ben birde şunu anlamadım şuan o yumurtalar alınıyor tamam 10 tane var hepsi alınsaydı somra tekrsr içimde olmuyo mu yumurta dondurulmuş kalmadan mesela neolcak yumurtasız mı kalcam

dogru hersey kısmet canım haklısın tesekkr ederm :)

Su çok onemli hem yumurta toplama hem transfer sonrası hemde hamilelikte stres yapma. Kimseyle ilaçlarını ve durumunu karşılaştırma her bunye farklı sakın kalmaya çalış olacak inşallah :))

Kesinlikle sana katılıyorum bünyeye göre değil bir düzen bu. Her doktorun ilaç düzeni ve süresi ayrı olabilir belki. Transfer esnasında bana ilaçları ve dozları soruyorlar. Daha brm isim vermeden tüm programımı tahmin ediyorlar. Bu tesadüf olamaz :)

Su çok onemli hem yumurta toplama hem transfer sonrası hemde hamilelikte stres yapma. Kimseyle ilaçlarını ve durumunu karşılaştırma her bunye farklı sakın kalmaya çalış olacak inşallah :))
İnşaallah eve burda öğrendim iyice kimse aynı değil ama enazndwn fikir alınıyor moral olunuyor. Stres te cok yapıyorm sakin kalmaua calıssamda heleki ailevi faktöeler kayınvalide gibi onlar insanın yüreğini daraltıyor rabbim yardım etsin :)

Herkes aynı yapılıyor demekki tutturmullae bu yöntemle devamı geliyor :) faydalı etsinde gerisi onemli değil bnce Allah yardımcınız olsun benim doktorumds bugü telefnda bir doktorla konusuyodum sanırım cok cılgn mğkemnel bireye baslıgorm artık on yapcam daha iyi sonclar alcaz eminin diyodu anlatıyordu ama tabi oan moral olmadıgı için bende aklmda kalmadı dinleseydim iyice söylerdim sizede :) :) :)

Tabikide her adet doneminizden sonra vucut uretiyor yumurta koku sizde:) ama tekrar twdavi baslamis gbi para oduyorsunuz:)

Bu duygunun tarifi yok dilek.. insanın içini ordan çıkarken bir huzur kaplıyor ki sorma.. allah’ım bu günlerimize şükürler olsun

Dlk2606 haklı özletme kendini :)

Hiçbirşeye canını sıkma :) evettutuyor ve aynı yöntemi kullanıyor belli.. şuan 6 haftalık gebeyim. Doktorumdan memnunum çok şükür

Estafurullah canım araştıra araştıra okuya okuya öğreniyorsun bir deneyim eklenince..daha doğrusu işin içine girince
Dogru söylüyorsun valla bende arastırmayı öğrenmeyi cok severim Allahtan yoksa suan hiç bişey blmiyor olurdum enazndan bikaç hafta öncesine göre baya bişey öğrendim sayenizde allah razı olsun herkesten burda kardes gibitolduk bizim bizim baska anlayanımız yok yani :)

Hiçbirşeye canını sıkma :) evettutuyor ve aynı yöntemi kullanıyor belli.. şuan 6 haftalık gebeyim. Doktorumdan memnunum çok şükür
Allahm bagıslasın hayrlı olsun inşaallah canım. Rabbim ne güzel emeklerinin karsılıgını vermiş maşaallah cok sevindim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…