Kızlar bunye ile alakalı derken kimseyle kendini kıyaslama çünkü senin bunye farklı cevap veriri benimki farklı belirti arama demek istedim. Onda belirti var bende yok demek yada aramak stres yapmaktan başka bis3y değil ...Ilaclara gelince adları farklı olsada içerik ayni. Ben allaha şükür çok rahat geçirdim süreci çünkü okuduğum topiklerden öğrendiğim tek şey kimseyle kendini kıyaslama yapma altın kural

Hayırlı ramazanlar kızlar. Bende cumartesi opu olucam . Kaç yumurtam var tahminen diye sordum hemşireye bugün suan folikül şeklinde bi sayı vermemiz yanlış olur. Toplamada görücez dedi. Sizler içinde önceden sayı verilmemismiydi? Bu konudaki tecrübeleriniz neler

Amh nedir bana hiç öyle birşey söylemedi doktor
Amh değerini baa 4 yildir hic bir doktor demedi son bi profesor ilk görüşünde nokta atışı yaptı resmen herseye baktirmissin bi o kalmış ona baktir dedi ve sorun belli oldu. Amh yumurtalik rezervinizi gösteren hormon benimki yerlerdeymis kim bilir belki 4 yil once iyiydi

Kuzular birkısmınız biliyordur 1 aşılama 2 negatif tüp bebekten sonra 2 ay kadar dinlenme süresi verdik bana, sonra tam gaz devam denemeye :))
Yalnız dün doktorum vücudu dinlendirelim ilaç alma dedi sadece rahim içi durumun gayet iyi bu ay yumurta oluşumuna göre çatlatma iğnesi yapalım dinlenme süresini değerlendirelim dedi. Şükür ki Hiç ilaç kullanmadan yumurta sayım 5-6 oluyor..
daha kaliteli yumurta ve sayıyı artırmak için neler yiyip içiyorsunuz? Nelerden uzak duruyorsunuz? Bari iyi besleneyim dikkat edeyim şu dönemde diyorum..

Ben hala coeaspirini kullaniyorum canim

Kızlaar. İğneleri kendiniz mi yaptınız? Zor olmadı mı?

Ben bugün satın aldım. Yarın sabah kendim yapıcam korkuyorum.
Hiç korkma benim başlarda eşim yapıyordu sonradan kendim yapmaya başladım daha az acıdı hatta acıma da değil yandı hafiften.. onlarca iğne yaptım ki ben kan verirken iğneye bakıp bayılan insandım :) bide canım da tatlı biraz sanırım ona rağmen rahatlıkla yaptım.. ilkini bi yap hepsini başarırsın eminim..şimdiden kolay gelsin, bunlar tatlı telaşların olsun inşallah..

Kızlaar. İğneleri kendiniz mi yaptınız? Zor olmadı mı?

Ben bugün satın aldım. Yarın sabah kendim yapıcam korkuyorum.
Evet kendim yapıyorum etimi sıkınca çok bianda iğneyi saplaynca acıyı cok hissetmiyorsun bende kendime kıyamam derken eşim evde olmaynca iş başa düştü mis gibide yapıyormuş artk alıştım :))

Yanında Kimse olmadıgını düşün oyuzden bir kere en basta kendin yap gerisi gelir canım

T

Evet kendim yapıyorum etimi sıkınca çok bianda iğneyi saplaynca acıyı cok hissetmiyorsun bende kendime kıyamam derken eşim evde olmaynca iş başa düştü mis gibide yapıyormuş artk alıştım :))

Ay, sağolun. Cesarer verdiniz vall. İğneyi sonuna kadar batırcağıma inanamıyorum ama olsun...

Göbeğini iki parmağın arasında sık iğneyi yavaşça batır ucu girince gerisi en kolayı , içeriye doğru girerken hissetmiyorsun bile..
Evet ucu girince gerisi kolay ben önce sıkıyorum 2-3 saniye oyle batırıyorm bide canım kıymetli derdim eşim şasırıyor mesrla bugün 3 iğne birde vurdum kendiöe büyü başarı

Evet ucu girince gerisi kolay ben önce sıkıyorum 2-3 saniye oyle batırıyorm bide canım kıymetli derdim eşim şasırıyor mesrla bugün 3 iğne birde vurdum kendiöe büyü başarı

Bravo sana :)
Benim de canım çok tatlıdır.

Güçlü, cesur anne olcaz biz!!!!

Tamamdır, yarın sabah bu işi becericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…