Evet ucu girince gerisi kolay ben önce sıkıyorum 2-3 saniye oyle batırıyorm bide canım kıymetli derdim eşim şasırıyor mesrla bugün 3 iğne birde vurdum kendiöe büyü başarı
Benim de hergün 3 iğnem vardı bakınıyorum göbeğime nerede delik yoksa oraya yapıyordum. Aynen eşim çok şaşırmıştı nasıl becerdin diye .. yelek hiç korkma bak ben acıya gelemeyen biri o iğneleri çerez niyetine yapıyordum :))

Güzel motivasyon verdiniz bana... çerez niyetine demen hele :) :)

Allah o cerezleri şimdi yedirdi bidaha yedirmesin gerek kalmasın saglıgımıza kavusalim hayallerimizi süsleyen minnoşlarıma kavusalim inşaallah :) :)

Bravo sana :)
Benim de canım çok tatlıdır.

Güçlü, cesur anne olcaz biz!!!!

Tamamdır, yarın sabah bu işi becericem
Gobek deliginden 4 parmak koyup ole yapmayi uunutma canimm ben kendim beceremiyorum hemsire gelip yapti ama yapamayacagin bir sey degil halledersinn biz cok gucluyuzz

Bende en son muayenede 12 görünüyordu. Ama tabi bu folikül sayısıydı. Toplanacak yumurta sayısını veremezler net olarak. 7 yumurta toplandı benden.

İyi akşamlar transferim olalı bugün 8.gün akşamı
Pembe leke geliyo her tualete çıktığımda çok korkuyorum bebeklerim tutunamamış beni terketmişlermidir?
Idrar testinde cikar aslinda keske bi yapsaydin canim her seferinde gelmesini duymamistim hic

Bu ayın 23 ü dedi hastahane o zaman yaparız dedi ama ben duramıyorum 10. Gün kendi doktoruma gidip kan testi istiycem 5. Gün embriyosu çıkar azda olda bişeyler tabi benimleyseler
6 gunum var canim daha hafta sonlari aciller tup bebek doktorum istedi test gunun bugun deyince yapiyolar cumartesi yaptir acikde canim insallah seninledirler

İyi akşamlar transferim olalı bugün 8.gün akşamı
Pembe leke geliyo her tualete çıktığımda çok korkuyorum bebeklerim tutunamamış beni terketmişlermidir?
Tutunma kanamasi olabilir bendede olmustu olumlu dsununnn guzel haberler alalm insllah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…