Evet insanjn elinde olmuyor ben daha o aşamalara gelmedin kimbilir nasıl olucm bilmiyorum ama enazndan sana pozitif olman gerektiğini hatrlatırsak stresin bir nebze gecer belki canım. Allah yardımcın olsun umarım güzel haberlerini alırız :)

Kizlar hayirli geceleriniz olsun sanirim bende katildim araniza once asilama icin gonal f kullandim ama doktorum cok fazla yumurtam buyudugu icin tup bebek yapilmasinin daha dogru olacagi soyledi cuma gunu yumurtalarim toplanacak
Tüp bebek için kesin bir sorunun yokmu canım anlamadkm aşılama yapılcak Ken tüp bebege geçmek dogru mu ben blmiyorm tabiki belki doktorun bunu daha hayrlı görmüştür asılamada senin için olumlu olmaz gibi görmüştür olablr. Hayırlı olsun hakkında canım aramızda hosgeldin :)

Hosbuldum canim :) aslinda şöyle oldu asilama icin istenilen olgunlasan yumurta sayisi en fazla 2 olmasi gerekirken benim 20ye yakin yumurtam buyumus buyuzden doktor yumurtalarin bu kadar fazala sayida buyumesi tup bebek icin ideal dedi benim eşimde hoc bi sorun yok ama bende maalesef polikistik over var

Kızlar cumartesi opu olucam. Ama kasık agrım karın agrım ve şişlik var. Bi de mide bulantılarim. Ohss olabilirmiyim sizce bu kadar erkenden. Benimle aynı sorunları paylaşan varmi

Kızlar cumartesi opu olucam. Ama kasık agrım karın agrım ve şişlik var. Bi de mide bulantılarim. Ohss olabilirmiyim sizce bu kadar erkenden. Benimle aynı sorunları paylaşan varmi
Benim 6günm daha iğnelerde ama bel kasık karın mide heryeeim agrıyor birde ishal sorunu basladı anlamadım gitti. Pskolojkmen mi acaba bugn gittim yarın tekrr gidicem hastwneye cumadan gidicem sıkıntı yapmş olablrm diyende düşünüyorm

Yumrtw toplamadan önce kaç gün iğne ılaç falan kullandın acabaa canım

Gobek deliginden 4 parmak koyup ole yapmayi uunutma canimm ben kendim beceremiyorum hemsire gelip yapti ama yapamayacagin bir sey degil halledersinn biz cok gucluyuzz
Sağol canım... yurtdışındayım.. gittiğim klinik yakın değil. Eczaneye sordum. Bizim öyle bir eğitimimiz yok yapamayız dedi.. neyse yapıcam ya kendim.

Allahm bagıslasın hayrlı olsun inşaallah canım. Rabbim ne güzel emeklerinin karsılıgını vermiş maşaallah cok sevindim. :)

Çok teşekkür ederim canım darısı senin ve burda çaba gösteren ve isteyen tüm annelerin başına.. Allah’ ım ol derse olur hepimizin inancı bu yönde

Kızlaar. İğneleri kendiniz mi yaptınız? Zor olmadı mı?

Ben bugün satın aldım. Yarın sabah kendim yapıcam korkuyorum.

Bende iğne fobisi var korkuyordum o yüzden her gün bir sağlık uzmanına gittim. ( bütün tedavilerin toplamında 150 iğne yemişim)
Bence benim gibi değilsen dene derim

Tamam canım.. izledim videoları zaten ondan sonra korktum ama bugün daha güçlü gibiyim.
göbektenmı vurulcan kuzu? Eğer öyleyse göbek deliğinin kenardan aşağıya yarım ay yapacaksın yukarıya hiç vurmıycaksn üç parmak ileriye vurucaksin deriyi genişleterek kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…