Başardım kızlar
İğneyi yaptım valla. 6 kere soktum çıkarttım. İğneyi soktum ama basamadım. İlacı veremedim. Olmuyo bu ya dedim çıkarttım bi daha soktum. Amanıııınnnn...
ama korkacak bişey yok yeni yapacaklar için diyorum. Gerçekten acımıyo ve çoook kolaymış. İnanamıyorum bu kadar kolay olduğuna... çok sağolun. Sizin desteğinizle cesaretlendim ben.

8.gün de oldumu sizde de
İdrar testi yapıyorum bişey çıkmıyor tekrar az önce gittim yaptım bişi çıkmadı
İdrar testine ben hic guvenmiyorum hic bir zaman yapmadim benm 8. Gunun gecesi olmustu 9. Gun aksamina kadar doktor tutunmadir belki kan verin bugun hi bakalim dediler gittim acile sifir cikti sonra test gunum 12. Gundu ogun tekrar yaptim 369 olmustu:)

Kızlar estrofem ve progestan adeti engelliyor değil mi? Bugün donmuş transferinin beşinci günü aynı zamanda adet günüm.

Kızlar estrofem ve progestan adeti engelliyor değil mi? Bugün donmuş transferinin beşinci günü aynı zamanda adet günüm.
Tam kesin engelliyormu bilmiyorum baskilayici ilaclar ama adet gunune transfer denk geliyor mu bunu duymadim hic ara donemde olmasi gerekmiyor muydu bilemedim canimm

bnde iyiim kuzum evet 8.gun bugün pazartesi test günü belki pazar günü yaparım esimde olur hem yanmda insallah gzel çıkar sonucum dua edin
İnş mutlu haberi alırsınız. Çok heyecanlisinizdir şimdi ben de 6.günüm estrofem kullanıyorum transfer için gün sayıyorum. Rabbim yardımcımız olsun inş.

bende kullaaniyorum ama kuzum o konu hakkında bilgim yok. Ama sen adeti kafaya takma inşallah pozitif alican bbm de donmuş transferin 8.gunu

İnş mutlu haberi alırsınız. Çok heyecanlisinizdir şimdi ben de 6.günüm estrofem kullanıyorum transfer için gün sayıyorum. Rabbim yardımcımız olsun inş.
Inşallah kuzum. Tedavidemisin? Başka ne kullanıyorsun ? Amin inşallah hepimiz iyi sonuç alırız.

Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın

Günaydın canım haftaya dr.a mi gideceksin ne aşamadasın şuanda inşallah rabbim sizlerede nasip eder allah yardımcınız olsun
Adet olunca gel demişti dr daha olmadım histereskopi yapılmıştı sanırım ondan dolayı gecikti. Bekliyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…